halloween

Corona: Slik bør du feire halloween i Bodø

Det er fint å finne andre måter å feire halloween på enn den tradisjonelle knask eller knep-runden ute i nabolaget. Skattejakt, rebusløp og liknende med de samme faste gruppene man vanligvis er... Les mer »
halloween

Mange kaster god mat når de kjøper Halloweengresskar

Halloween-feiringen tok for alvor av på 2000 tallet, og feiringen den siste dagen i oktober er noe mange av millenniumsbarna ser frem til. Barna går knask eller knep i nabolaget og koser... Les mer »
kirke

Åpne kirker over hele landet

I år samles for første gang hele Den norske kirke om et felles prosjekt allehelgenshelga, 2.-3. november. Hundretalls kirker åpnes over hele landet førstkommende helg. Førstkommende helg oppsøker veldig mange kirkegårdene for... Les mer »
barn halloween

Ta denne praten før barna går ut på halloween!

Hærverk, tyveri av godteri og overdreven skremming. Det er gjengangerne du bør snakke med barna om før de går ut på halloween. – Tyveri av godteri skjer faktisk, og er dette grovt... Les mer »
natt sentrum

Halloween: I mørket er alle unger grå

Torsdag går mange små på godterijakt i mørke kostymer uten refleks. – Fest reflekser i kostymet til barna og vær ekstra oppmerksom hvis du skal kjøre bil i boligstrøk. – Da blir... Les mer »
codan

Lys opp barna på Halloween

Med flust av barn ute på veiene for å feire Halloween og jakte på godteri, er det viktig å huske på at det kan være vanskelig å se dem i høstmørket. Her... Les mer »
halloween

Stadig flere feirer halloween

Oppslutningen rundt halloween har doblet seg på få år. 31. oktober har blitt en viktig merkedag i Norge, viser nye tall fra SIFO. Det er bare å venne seg til oransjefarget butikkpynt,... Les mer »
aga

Lag skummel tåke til Halloween med tørris!

Overrask med skumle røykeffekter til Halloween-festen. Lag en tåkedis over middagsbordet eller by på et rykende heksebål. Alt du trenger er litt tørris og varmt vann. Kjøp tørris på et av AGAs... Les mer »
halloween

Gøy med gresskar til Halloween!

Det er deilig å ta seg tid til en feiring med familie og venner i mørke oktober. Halloween er årets skumleste fest, og feires alltid 31. oktober, gjerne med gresskarlykt på trappen.... Les mer »
codan

Slik gjør du barna synlige på Halloween

Onsdag strømmer tusenvis av barn ut på gatene for å feire Halloween og jakte på godteri. Her er tipsene for å gjøre dem både synlige og skumle i høstmørket. Ifølge tall fra... Les mer »