unsplash

Tinder med nyhet før Halloween

Halloweennærmer seg med stormskritt, og verdens mest populære app for å møte nye mennesker avslører en spennende nyhet! Stadig flere av Tinder-brukerne nevner Halloween i sine bioer i oktober, en økning på hele 136 prosent... Les mer »
vinter trafikk

Livsfarlig: Skremmer vettet av bilister!

Mange påkjørsler av fotgjengere skjer i mørket og en enkel refleks kan utgjøre forskjellen på liv og død. Tirsdag 31. oktober er det Halloween med mange forventningssfulle barn langs veiene. Ikke bare... Les mer »
halloween

Fantastisk godt år for norske gresskar

Det selges rekordmengder med norske gresskar i disse dager for å lage lykter til Halloween. Kvaliteten på gresskarene er svært god, men mye av den gode maten går dessverre rett i søpla... Les mer »
dame

Tinder oppfordrer til å ikke ghoste

«Ghosting» er et uheldig fenomen som har utviklet seg i datingkulturen de siste årene. Å være den som blir ghostet er ikke en god følelse. Det kan få daten til å føle... Les mer »
coop

Halloween: Coop forventer gresskar-rekord

Årets gresskarsalg er godt i gang i Coops butikker, som forventer å sette rekord med over 800 tonn solgte gresskar til Halloween. I fjor solgte Coops dagligvarekjeder 640 tonn gresskar i forbindelse... Les mer »
dnt

Slik lager du Halloween for barna ute i naturen

For mange er Halloween synonymt med å kle seg ut og gå fra dør til dør. Men å ta feiringen ute, enten i skogen eller hagen kan være minst like skummelt og... Les mer »
halloween

Dette knepet bør du lære barna til Halloween

Søndag er mange små svartkledde vampyrer, spøkelser og hekser ute etter knask. Barn i gatene på Halloween er gjerne kledd i mørke farger, og kan være en utfordring å se på kvelden... Les mer »
halloween

Ber Halloween-spøkelsene i Nordland å bruke refleks

Mange påkjørsler av fotgjengere skjer i mørket og en enkel refleks kan utgjøre forskjellen på liv og død. Søndag 31. oktober er det Halloween med mange spente barn langs veiene. Ikke bare... Les mer »
halloween

Corona: Slik bør du feire halloween i Bodø

Det er fint å finne andre måter å feire halloween på enn den tradisjonelle knask eller knep-runden ute i nabolaget. Skattejakt, rebusløp og liknende med de samme faste gruppene man vanligvis er... Les mer »
halloween

Mange kaster god mat når de kjøper Halloweengresskar

Halloween-feiringen tok for alvor av på 2000 tallet, og feiringen den siste dagen i oktober er noe mange av millenniumsbarna ser frem til. Barna går knask eller knep i nabolaget og koser... Les mer »