dnt

Slik lager du Halloween for barna ute i naturen

For mange er Halloween synonymt med å kle seg ut og gå fra dør til dør. Men å ta feiringen ute, enten i skogen eller hagen kan være minst like skummelt og... Les mer »
halloween

Dette knepet bør du lære barna til Halloween

Søndag er mange små svartkledde vampyrer, spøkelser og hekser ute etter knask. Barn i gatene på Halloween er gjerne kledd i mørke farger, og kan være en utfordring å se på kvelden... Les mer »
halloween

Ber Halloween-spøkelsene i Nordland å bruke refleks

Mange påkjørsler av fotgjengere skjer i mørket og en enkel refleks kan utgjøre forskjellen på liv og død. Søndag 31. oktober er det Halloween med mange spente barn langs veiene. Ikke bare... Les mer »
halloween

Corona: Slik bør du feire halloween i Bodø

Det er fint å finne andre måter å feire halloween på enn den tradisjonelle knask eller knep-runden ute i nabolaget. Skattejakt, rebusløp og liknende med de samme faste gruppene man vanligvis er... Les mer »
halloween

Mange kaster god mat når de kjøper Halloweengresskar

Halloween-feiringen tok for alvor av på 2000 tallet, og feiringen den siste dagen i oktober er noe mange av millenniumsbarna ser frem til. Barna går knask eller knep i nabolaget og koser... Les mer »
kirke

Åpne kirker over hele landet

I år samles for første gang hele Den norske kirke om et felles prosjekt allehelgenshelga, 2.-3. november. Hundretalls kirker åpnes over hele landet førstkommende helg. Førstkommende helg oppsøker veldig mange kirkegårdene for... Les mer »
barn halloween

Ta denne praten før barna går ut på halloween!

Hærverk, tyveri av godteri og overdreven skremming. Det er gjengangerne du bør snakke med barna om før de går ut på halloween. – Tyveri av godteri skjer faktisk, og er dette grovt... Les mer »
natt sentrum

Halloween: I mørket er alle unger grå

Torsdag går mange små på godterijakt i mørke kostymer uten refleks. – Fest reflekser i kostymet til barna og vær ekstra oppmerksom hvis du skal kjøre bil i boligstrøk. – Da blir... Les mer »
codan

Lys opp barna på Halloween

Med flust av barn ute på veiene for å feire Halloween og jakte på godteri, er det viktig å huske på at det kan være vanskelig å se dem i høstmørket. Her... Les mer »
halloween

Stadig flere feirer halloween

Oppslutningen rundt halloween har doblet seg på få år. 31. oktober har blitt en viktig merkedag i Norge, viser nye tall fra SIFO. Det er bare å venne seg til oransjefarget butikkpynt,... Les mer »