Elsparkesykkel

Strengere regler for elsparkesykler gir færre skader

Med nye regler for elsparkesykler har antall skader gått betraktelig ned. – Dette viser at tiltakene har god effekt, sier skadeforebygger. – Nedgangen er gledelig, men det er fortsatt en utfordring med... Les mer »
fritidsbåt

Ta båtsjekken nå så ikke sesongstarten ryker!

Snart er det mai og tid for deilige dager på sjøen. Sjekk båten nå, så unngår du å starte sesongen i kø på verksted. – Du bør sjekke tilstanden til båten og... Les mer »
båt

Dårlig vedlikehold kan senke båten din

Mange båter er i dårlig forfatning når de sjøsettes. Med godt vedlikehold kan du forebygge både havari og synkeskader. –  Mange båtskader skyldes at folk tar i bruk dårlige vedlikeholdte båter. Båtene har... Les mer »
frende

Glemmer du brekket kan det gå helt galt

Hvert år glemmer tusenvis å sette på håndbrekket når de setter fra seg bilen. – Bare flaks at ikke barn, voksne eller dyr blir skadet oftere. Det sier fagsjef på motor i... Les mer »
veier

Ny undersøkelse: Kvinner er mest hissige bak rattet

7 av 10 kvinner er hissige eller stresset når de kjører bil. Kvinner er oftere hissig og stresset bak rattet enn menn, ifølge en fersk undersøkelse. – Blant menn er det 6... Les mer »
oppbevaring arkiv

Ikke lenger mulig å selge boligen «som den er»

Frem til i dag har det vært vanlig å selge boliger med et «som den er»-forbehold. Det blir det slutt på fra 1. januar. Sjekk hva det betyr for deg som skal... Les mer »
stearinlys

Årets mest brannfarlige uke: 1 av 4 har glemt å blåse ut lys

Forlat aldri et levende lys. – Et øyeblikks uoppmerksomhet eller et blaff er alt som skal til før brannen er et faktum, sier brannekspert. Hver fjerde kvinne og hver femte mann har... Les mer »
frende

Dette fikk hundrevis bot for i fjor

1 av 3 kjører før rutene er fri for is og dugg. I fjor skrev UP ut 329 bøter på grunn av manglende utsyn og før helgen mistet en kvinne i 80-årene... Les mer »
forbrukslån

Se opp for lokketilbud på Black Friday

Jippi – Playstation 5 eller iPhone 13 du ikke trodde du fikk tak i er plutselig tilgjengelig! Eller er de det? Mange svindlere prøver å utnytte fraktkrisen og leveringsproblemene som hele verden... Les mer »
frende

Slik unngår du båtskader under vinterlagring

Antall nye båteiere har eksplodert under pandemien. Nå er det tid for vinterlagring og opplag av båten, og det er flere ting både ferske og erfarne båteiere bør være klar over. Både... Les mer »