frende

Bunadstid: Ketchup på skjorta og sennep på forkleet

Nå skal bunaden fram igjen til konfirmasjon og 17. mai. – Mange må ut med tusenvis av kroner for å fikse bunaden sin denne våren. Det sier produktsjef i Frende Forsikring, Øystein... Les mer »
frende

Så mange sover med brannfelle på rommet

3 av 5 nordmenn lader mobilen på soverommet om natta. Mobilen på bildet eksploderte i madrassen mens eieren sov. – De yngste er klart verst i klassen og klarer ikke å legge fra seg mobilen. Selv... Les mer »
tunnell

Januar er måneden vi krasjer mest

De siste fem januarmånedene har personbiler smelt nesten 200 000 ganger på norske veier. Januarulykkene har kostet mer enn 4,4 milliarder kroner. – Januar er måneden det har blitt krasjet mest de... Les mer »
frende

Høye strømpriser og strømsparing: 50% i Nordland har hatt vannlekkasje!

Hvert år gir frosne rør store vannskader på hus og hytter. – Etter en vinter med høye strømpriser og strammere lommebok kan det bli enormt dyrt når regningen kommer. – Vi vet... Les mer »
some mobil

2 av 5 kan bli utestengt fra kontoen sin

Nesten halvparten av oss har ikke sikker nok pålogging på sosiale medier eller e-post. – Da er du ekstremt sårbar for ID-tyveri. Det sier Tron Ingebrigtsen, IT-sikkerhetssjef i Frende Forsikring. Frendeundersøkelsen utført... Les mer »
sjampanje

Nyttårsfeiring: Begrens alkoholen og beskytt synet ditt

Hvert år gjør privat bruk av fyrverkeri at folk får livsvarige øyeskader. – Det er enkelt å unngå, men også lett å glemme. Det sier rådgivende lege i Frende Forsikring, Helge Skjerven... Les mer »
frende

Tørrkoking: Slik unngår du full fyr i romjula

Flest boligbranner i Norge skjer i desember og januar. – Mange julebranner starter på kjøkkenet. Det sier brannekspert i Frende Forsikring, Øystein Øren. – I jula vil vi at alt skal være... Les mer »
frende

Julebranner: Nordmenn har dårlige julelysvaner

Mange har gammel julepynt, vet ikke om de har trygge pærer og lar lysene stå på om natta. Det kan bli skjebnesvangert. – Folk vet ikke at de har farlig julepynt. –... Les mer »
vinter

Mobilbruk i bil: Så mange frykter det og så mange gjør det

Ny undersøkelse viser at nordmenn har farlige vaner bak rattet. De dårlige vanene kan bli dyre, og her bor de som er verst i klassen. n fersk undersøkelse Norstat har utført for... Les mer »
frende

1 av 3 har aldri prøvd et brannslukkingsapparat

Ny undersøkelse om brannsikkerheten i norske hjem skremmer. – 30 prosent ikke vet hva de skal gjøre hvis det brenner og tiden er knapp, sier brannekspert. Det er den ferske Frendeundersøkelsen utført... Les mer »