Den smarte veien til bedre karakterer

pc laptop

Kom du ikke inn på studiet du ønsket på grunn av manglende- eller dårlige karakterer fra videregående? Hos NKI kan du ta opp fag og forbedre vitnemålet før neste opptak. NKI Nettstudier ble etablert i Norge allerede i 1959 og er i dag Nordens største fagskole på nett.

Ikke alle tenåringer er like motiverte når de går på videregående, og noen angrer i ettertid på at vitnemålet ikke ble helt som det kunne blitt. Kanskje manglet du bare noen tideler for å komme inn på det studiet du ønsket deg?

Les også:  Ha det gøy på julebordet – Respekter andres grenser

Heldigvis er det aldri for sent å ta opp fag og forbedre karakterene fra videregående skole.

Er du en av dem som mangler generell studiekompetanse, er det kanskje ikke nok å ta opp enkeltfag. Generell studiekompetanse er inngangen til utdanning ved høyskoler og universiteter. Mange mangler, av forskjellige grunner, denne kompetansen, og står da uten mulighet til å ta høyere utdanning.

Les også:  Ha det gøy på julebordet – Respekter andres grenser

– Hos oss kan du på en rask og effektiv måte ta opp enten hele pensum eller de fagene du mangler eller har svak karakter i, sier Morten Ulriksen, utdanningsdirektør i NKI.

– Vi tilbyr alle fag som kreves for å få generell studiekompetanse. Enten du ønsker å ta hele studiet eller om du kun mangler enkeltfag er det aldri for sent. Vi hjelper deg med å fullføre videregående skole, sier Ulriksen.

– Vi tilbyr både generell studiekompetanse og fordypning i realfag. I tillegg får du en studieveileder som hjelper deg underveis i studiene, avslutter han.

Les også:  Ha det gøy på julebordet – Respekter andres grenser

NKI tilbyr også Vg3 påbygging til generell studiekompetanse. Dette er for deg som har påbegynt, eller fullført yrkesutdanning fra før, og som ønsker generell studiekompetanse. Med Vg3 påbygging kan du bygge på den utdanningen du har, og oppnå generell studiekompetanse.

Da får du kvalifikasjonene du trenger for å ta høyere utdanning.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.