Målt i verdi øker detaljhandelen med 10 prosent i april målt mot samme måned i fjor. Det er sterke tall tatt i betraktning at forbrukerundersøkelser i senere tid viser nedgang i forbrukertillit.... Les mer »
Det er store helsegevinster ved å spise mye frukt og grønnsaker og de fleste av oss ønsker gjerne å spise mer av det. Likevel er det bare 1 av 5 som spiser... Les mer »
Folkefavoritten fra 1951 får en ny og tøff lillesøster. Nå finner du Mills Majo i butikkene. Nykommeren er en mer luftig majones, med en litt syrlig og frisk smak. – Vi ser at flere ønsker... Les mer »
Jordbærsesongen blir dobbelt så lang etter nye initiativ og samarbeid mellom produsenter og handel. Allerede inneværende år er planen å produsere 40 prosent mer norsk jordbær enn året før. Det gir et... Les mer »
Norge er et av fem europeiske land hvor Coca-Cola nå gjør et friskt grep på sin velkjente signatursmak, gjennom lanseringen av en limited edition – Intergalactic. I 1985 var Coca-Cola første brus... Les mer »
Over 11 timer på overtid kom partene til enighet hos Riksmekleren lørdag formiddag. Oppgjøret er innenfor frontfagsrammen, noe som var viktig for Virke. – Det viktigste for Virke har vært å sikre... Les mer »
Normaliseringen etter pandemien fortsetter. Varehandelsindeksen viser fortsatt nedgang for dagligvare, mens klær og kosmetikk har svært gode tall i mars. Klær øker med hele 86 prosent sammenlignet med mars i fjor, mens kosmetikk... Les mer »
Høysesongen for is er rett rundt hjørnet. Hennig-Olsen Is lanserer nå nye iskrempakker som gjør fryseren klar for fest. Her finner du nye og gamle favoritter, som Krone-is, Sandwich og festlige strøssel... Les mer »
Hennig-Olsen Is lanserer i år flere spennende nyheter i småisdisken, fra frisk fruktis med fersken til plantebasert nytelse, fløteis med ekte pistasj og verdens nordligste iskremlansering på Svalbard. – Iskremtrenden i år... Les mer »
Hverdagen er tilbake og Synnøve byr på en rekke nye godbiter til både store og små, til deg som er i farta eller bare liker å kose deg litt ekstra. Først ut... Les mer »