Nå kommer sommerens nyheter fra Hennig-Olsen Is til Bodø-butikkene

Hennig-Olsen Is

Høysesongen for is er rett rundt hjørnet. Hennig-Olsen Is lanserer nå nye iskrempakker som gjør fryseren klar for fest. Her finner du nye og gamle favoritter, som Krone-is, Sandwich og festlige strøssel og sauser.

Iskremprodusenten fra Kristiansand lanserer denne sesongen helt nye pakker som Kroneis krokan, Sandwich med brownie-kjeks og salt karamell, Sjokokirsj, Sommeris og ny Familiemiks. I butikken finner du også søte små marshmallows som strøssel og nye sauser med salt karamell og tyggegummismak.

– Etter to år med koronarestriksjoner, ønsker vi at bursdagene, 17. mai-festene og vennefeiringene skal bli ekstra vellykket. Med sesongens iskremnyheter i fryseren får både bestemor og minstemann sine favoritter, sier Paal Hennig-Olsen, administrerende direktør i Hennig-Olsen Is.

Klassikeren Krone-Is er en stadig bestselger. I år har Hennig-Olsen Is laget en sekspakning med Krone-Is Krokan med hjemmelagde krokanbiter. Krokanen knuses for hånd på fabrikken i Hannevika utenfor Kristiansand og krokanbitene er både lagt som topping og fordelt som biter gjennom hele isen.

Les også:  Nordvik Gruppen flytter inn i Bodø Storsenter

Hennig-Olsen Is gjennomfører stadig egne forbrukertester for å sjekke hvilke smaker som er mest populære. Sandwich med brownie-kjeks og Hennig-Olsen Is hjemmelagde salte karamellsaus fikk høyest poengsum på smak – og nettopp derfor er Sandwich Salt Karamell en av årets nyheter.

– Brownie og salt karamell er populære smaker som blir enda bedre sammen. Brownie-kjeksen er myk og gir den gode tyggemotstanden, og salt karamell frisker opp en ellers søt herlighet. Denne vil mange like, så vi lanserer i sekspakning, til hele familien, sier Hennig-Olsen.

Les også:  Lag og foreninger i Bodø må melde seg på borgertoget 17. mai

Den tredje nyheten er at SjokoKirsj kommer i sekspakning. Den populære relanseringen ble produsert i et begrenset opplag og solgt i kiosker og bensinstasjoner i 2021.

– Sjokokirsj er en unik nostalgisk iskrem. Den toppet våre forbrukertester da vi spurte om hvilke historiske iskremer folk ønsket seg tilbake. Vi er glade for å tilby denne smaken i hjemmene til det norske folk. Den gjør seg godt når familien samles foran lørdagsunderholdningen på TV, sier Hennig-Olsen.

Sommeris kommer også endelig i multipack i begrenset opplag i samarbeid med Spar og Joker. Nå får du 8 pinneis av den luftige sorbeten med appelsinsmak og sjokoladeovertrekk, som ble lansert for første gang i 1984. Etter tretten års pause kom den tilbake i 2020. 

Familiemix får også nytt innhold og kommer nå med Sandwich, Isabella og tre ulike Friskis-varianter.

Les også:  Telia bygger 5G: – Nå er det Bodø sin tur

I tillegg får den deilige iskrem-serien Nyt med færre kalorier ny design og forbedret oppskrift.

Hennig-Olsen Is har også en ny tilbehørsserie som ble lansert i fjor, og årets tilskudd til Eventyrlig Topping er mini marshmallows med fire farger, salt karamellsaus og saus med smak av tyggegummi.

– Mini marshmallow er gøy for både barn og voksne og kan brukes både som topping til dessertis, til kake, muffins og oppi kakaoen. Salt karamell er en svært populær smak som vi gleder oss til å dele som saus. Helt nytt er Bubblegum-sausen, som er en artig og spennende variant litt utenom det vanlige, sier Paal Hennig-Olsen.

Alle nyhetene er tilgjengelige fra uke 18.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.