Strømmetjenesten Strim lanserer Viaplay og TV-kanaler fra NENT Group

ipad

Den nye norske strømmetjenesten Strim har inngått avtale med NENT Group om å distribuere deres kanaler TV3, Viasat 4, TV6 samt strømmetjenesten Viaplay.

Den norske strømmetjenesten Strim ble lansert i oktober 2018 – og eies og drives av TV-distributøren RiksTV. Fra starten av var TV 2s kanaler, TVNorge og Discoverys kanaler, BBC, Disney, HBO Nordic og Paramount + med. Den nye avtalen sikrer at også strømmetjenesten Viaplay, samt kanaler som TV3, TV6 og Viasat 4, er på plass.

Dermed er kanalene som står for rundt 90 prosent av den norske TV-tittingen på tradisjonell TV, og flere av de mest populære strømmetjenestene i Norge representert, også HBO Nordic som var tilgjengelig hos Strim fra starten av.

– Dette er en svært viktig avtale for Strim-kundene. De har savnet kanaler som TV3, Viasat 4 og TV6, og de har savnet mer filmer og serier. Nå får de både Viaplay og disse kanalene inkludert i Strim. Vi er glade for at vi nå har en samlet norsk tv-bransje i ryggen og at alle de tre store kommersielle TV-nettverkene i Norge endelig er med på laget, sier Rune Åsprang, leder i Strim.

Les også:  Ny bok: Petter Dass

Nyheten om NENT-avtalen kommer nøyaktig ett år etter den første lanseringen av Strim. Det første året har gjengen bak Strim brukt på å teste tjenesten på et utvalg kunder, eksperimentere og lære mer om kundene i strømmemarkedet og hva de forventer.

– Du kan godt si at dette er vår gave til Strim-abonnentene på ettårsdagen. Vi har jobbet hardt med produktutvikling og innholdsavtaler dette året, og vi har fått tusenvis av kommentarer og innspill fra kundene som har vært med oss dette året. Viaplay-avtalen er et direkte resultat av tilbakemeldinger vi har fått fra kundene våre. Vi har lært mye dette året og har flere nyheter som kommer utover høsten, sier Rune Åsprang i Strim.

Les også:  Datingekspertens fem beste tips til en god førjulsdate

Strim-gjengen verdsetter de kundene som har vært med dem, og deltatt i produktutviklingen, det første året høyt.

– Vi har nesten ikke brukt en krone på markedsføring det første året, men vi har allikevel fått en fin gruppe av engasjerte kunder som bruker tjenesten mye og som gir oss verdifulle tilbakemeldinger hver dag. Disse skal vi ta vare på, og vi lover enda flere overraskelser fremover, sier Strim-sjefen.

Fra og med i dag er Viaplay og NENT-kanalene inkludert i Strim. Med Viaplay- og NENT-avtalen på plass vil Strim trappe opp satsingen det neste året.

Les også:  MUSIKK: Gåte slipper låta "Førnesbrunen"

– Vi vil bruke de neste ukene og månedene på å komme med flere spennende nyheter og forbedringer. Vi er kanskje den mest komplette strømmetjenesten i verden med tanke på bredde i innholdet, og det er klart at vi vil bruke en del tid fremover på å finstemme brukeropplevelsen, sier Rune Åsprang.

– Dette er bare begynnelsen på vår satsing på Strim som Norges mest spennende strømmetjeneste, sier Rune Åsprang i Strim.

 Åsprang og Strim satser kun på internett-distribusjon.

 – Alt leveres kun på internett. Det betyr at du kan velge Strim uavhengig av hvem som er din internett-leverandør. Ingen ekstra bokser og ingen bindinger, sier Rune Åsprang.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.