LESERINNLEGG: Åpne grenser, EØS og Schengen ødelegger Norge

eu

Viste du at personer med statsborgerskap fra tidligere østeuropeiske land fremdeles er på norgesturne med tiggerbørser og biler fullpakket med tyvegods?

Det er et direkte resultat av EØS-avtalen, på samme måten som det er et resultat av den samme avtalen at utenlandske firma kan underby norske arbeidere med sin billige arbeidskraft som ofte er svart – selv om du vil ha malingen hvit.

Personer fra Europa slipper uten problemer gjennom grensekontrollene til schengen-området så lenge de har gyldig pass. I Norge kan de være i flere måneder, så lenge de hevder å være her for å lete etter jobber.

Les også:  Skyter opp nett-sattelitter med SpaceX

Det er ganske utrolig at Fremskrittspartiet, som jo stemte for at Norge skulle slutte seg til avtalen, kan ha noen som helst troverdighet når de hevder at de er negative til en fri arbeidsinnvandring, og ønsker å bekjempe kriminalitet, når de samtidig åpner grensene som vide låvedører for nesten alle mennesker som er bosatt i Europa, øst som vest, fattige land så vel som rike land.

Les også:  Eurovision Young Musicians 2024 i Bodø

Og da har jeg ikke nevnt innvandringspolitikken med grunnløse asylsøkere og familiegjenforening med et ord. Fakta som gjør utfordringen enda større for Norge.

Grunnet konsekvensene av EØS og Schengen avtalene trenger derfor det norske folk og Norge en snarlig folkeavstemning om folket ønsket de åpne grensers politikk gjennom EØS-avtalen og Schengen, eller ikke som stortinget vedtok 130 mot 35 stemmer den 16. oktober 1992.

Les også:  Telenor: Fotball-EM får mobilnettet til å koke

Bare så det er sagt: Jeg stemte som stortingsrepresentant i mot EØS-avtalen som dessverre trådde i kraft med virkning fra 1. januar 1994. Nok er nok!

Vidar Kleppe

Tidligere stortingsrepresentant og politisk nestleder for Demokratene i Norge

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.