Tinder avslører: Dette er de mest populære emojiene i norske Tinder-bioer nå

unsplash

Tinder avslører spennende funn om bruk av emojier i Norge og røper hva de faktisk betyr.

En undersøkelse blant Tinder-medlemmene i alderen 18-24 år viser at emojier fortsatt er ekstremt betydningsfulle for å uttrykke seg selv. 65 % er enige i at de kan lære mye om en person gjennom deres bruk av emojier, og så mange som 81 % av Tinder-medlemmene bruker emojier i meldingene sine.

Tinder deler videre hvilke emojier som er mest populære i norske Tinder-bioer akkurat nå. Verdens mest populære datingapp avslører også kvalitetene de single søker etter og hvordan de dater i 2023.

Les også:  Ny undersøkelse: Lite elektronisk likestilling i parforhold

Vi sverger fortsatt til den gode gamle «blunkende emojien» 😉 og det er denne som regjerer blant medlemmene.

På en andreplass finner vi emojien med «personen som trekker på skuldrene» 🤷.  I 2023 har autentisitet blitt et sentralt tema i datingverdenen. De som er single viser en bemerkelsesverdig holdning til enten å akseptere ting som de er eller la dem gå. Prioriteringen deres ligger i å genuint være seg selv, – uansett situasjon. Hvis ting ikke fungerer, er de villige til å bare trekke på skuldrene og gå videre.

Les også:  Italia stopper 5G grunnet strålefare

Denne mer avslappede og direkte tilnærmingen gjenspeiles også i hvordan dating-spill er helt passé. 77 % av Tinder-medlemmene svarer på en match innen 30 minutter, 40 % svarer innen fem minutter, og over en tredjedel svarer umiddelbart.

Blant unge voksne mellom 18 og 25 år er det også en tydelig trend: De er hele 32 % mindre tilbøyelige til å «ghoste» noen sammenlignet med de over 33 år. Dette interessante fenomenet kan være en referanse til den kjente «spøkelsesemojien» 👻 som er den tredje mest brukte emojien i Tinder-bioer i Norge. Det ser ut til at de yngre medlemmene i datingsamfunnet verdsetter ærlighet og gjensidig respekt i relasjonen med potensielle matcher. Så hvis du er blant dem som sier «Ingen spøkelser, takk,» er sjansene gode for at du vil finne likesinnede blant denne aldersgruppen.

Les også:  Slik unngår du vannplaning og skader på bilen

Topp tre i Norge:

Her er de mest brukte emojiene i norske Tinder-bioer blant medlemmer i aldersgruppen 18-25 år i perioden fra 1. januar til 30. juni 2023.

  • 😉
  • 🤷
  • 👻
Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.