Strålende vær under Innsatsstyrke Herons vinteropptak

hv-14

Innsatsstyrke Heron holder til på Drevjamoen ved Mosjøen i Vefsn kommune. Innsatsstyrke Heron er en motivert, mobil, fleksibel og slagkraftig styrke som skal beskytte oss i Salten og deler av Nordland.

HV-14 sin innsatsstyrke Heron gjennomførte opptak på Drevjamoen i strålende vintervær i uke 10. Kandidatene blir testet i en serie øvelser der de blir målte på styrke og kondisjon samt militære ferdigheter gjennom en ukes opptak. Kandidatene fra hele fylket hadde søkt seg inn til opptaket.

Les også:  Roser utbyggingen av sørfold-tunnelene

– Dere har ikke bare bestått våre krevende tester og prøvelser. Dere har også fått vist noe av deres unike potensiale, sier Major Eivind Kroken, sjef innsatsstyrke Heron.

Bestått opptak
Sjefen for HV-14 utøver sin kommando over sine 3000 soldater gjennom 18 områdesjefer og 1 innsatsstyrkesjef. Og han var tydeligvis fornøyd med det han så.


- Det er bare å gratulere våre nye medsoldater våre i Heron med gjennomført og bestått opptak. Testene er utformet på en slik måte at vi sikrer oss godt trent personell med rett kompetanse. Men de det mest spennende er at kanditatene også har også fått vist noe av deres unike potensiale. Dette potensialet er jeg nysgjerrig på. Det håper jeg alle i Heron vil være. For det er en slik nysgjerrighet som videreutvikler styrken og soldatene
, sier Eivind Kroken.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.