Bodø PRIDE søker økonomiansvarlig

bodø pride

Allerede i oktober i fjor ble det klart at Bodø får sin første PRIDE-festival som etter planen skal gå av staben 1.september og vare til og med 8. september i år.

Det har imidlertid dukket opp en utfordring, og nå søker PRIDE-komiteen hjelp hos bodøfolket.

– Vi er på utkikk etter en ny økonomiansvarlig til styret! Vi ser etter noen som har erfaring med og liker å jobbe med prosjekter og økonomi. I tillegg til å kunne håndtere økonomien, vil vedkommende også være en av oss i komiteen som skal sørge for å lage en flott festival, forteller lederen av Bodø PRIDE-komite, Shana Emilie Lehn.

Les også:  Wood Hotel Bodø åpnet dørene med fullbooket restaurant og hotell

Opprinnelig var styret fulltallig, men akkurat styrevervet som har med økonomiansvaret å gjøre har vært litt problematisk høvelig fra dag èn.

– Vi hadde økonomiansvarlig en stund, men vedkommende trakk seg just før nyåret. Heldigvis fant vi en ny økonomiansvarlig like etter som tiltredde rollen og gjorde et arbeid for oss ei stund, men nå har også denne personen trukket seg. Begge måtte trekke seg av personlige årsaker og vi har full forståelse for det, men denne gangen håper vi at vi finner noen som blir værende til siste slutt sammen med oss, sier Shana Emilie Lehn.

Les også:  Bodø Bilutleie feirer 50 år: – Nærmest vokst opp i selskapet

Du kan komme i kontakt med Bodø PRIDE på Facebook for å søke på stillingen, men lønna er ikke så høy.

– Lønna er dårlig, vi alle gjør denne jobben på frivillig basis. Men man høster nye erfaringer og får bli kjent med en trivelig gjeng – og ikke minst er det en givende jobb å få være med å sette i stand noe så viktig som Bodøs første PRIDE-festival.

Les også:  Bodø: Program for 17. mai 2024

Shana Emilie Lehn kan nås på Facebook personlig, eller via Bodø PRIDEs Facebookside.

Foto: Silje Mari Tollåli.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Kassandra Petsas

Lektor. Organisatorisk nestleder i Nordland FrP.