Storebrands kunder får Google Pay

storebrand

Fra i dag kan Storebrands bankkunder ta i bruk Google Pay. Med Google Pay blir mobilbetaling enkel, rask og trygg.

For å benytte seg av denne betalingsmetoden må Android-brukere enkelt og greit laste ned Google Pay-appen på mobilen. Så er det bare å legge til Storebrands bank- eller kredittkort.

– Vi er svært fornøyde med å kunne tilby Google Pay til kundene våre. Løsningen er brukervennlig, og vil forenkle hverdagen for mange, sier Caroline Johansen, leder for bank personmarked i Storebrand.

Les også:  Nå skal TikTok verifisere AI-innhold

Mange betalingstilbud
En rekke digitale betalingsløsninger har allerede etablert seg som fullgode alternativer til kort og kontanter. Storebrand tilbyr allerede FitBit, Garmin og Vipps. Og betalingskortene til Storebrand støtter naturligvis kontaktløs betaling. Med Google Pay er tilbudet ytterligere utvidet.

Google Pay kan brukes i butikker, på nettsteder og i apper på millioner av steder verden over. Løsningen sikrer en rask og trygg mobilbetaling. Android-brukere (krever Android 5+) tæpper ganske enkelt mobilen mot betalingsterminaler som tillater kontaktløs betaling. Alle Google-produkter (Google Play, Chrome, og YouTube Premium) er satt opp for bruk av Google Pay. Dette gjør kjøp av filmer, bøker og apper enklest mulig. Samtidig får brukerne også en samlet oversikt over alle kjøp.

Les også:  Pixel 8a: Ny AI-telefon fra Google

– Kundene søker stadig etter smarte løsninger, og det er viktig for oss å være med i den digitale utviklingen for å levere på kundens behov. Kunden er sjefen, sier bankleder Johansen.

Sikker kortinformasjon
Sikkerhet er selve kjernen i Google Pays utforming. Kortinformasjonen er hverken lagret på mobilenheten eller lagt inn i utsalgsstedets system. Derfor er det for eksempel ikke slik at brukerne er nødt til å sperre kortet sitt dersom de mister mobiltelefonen.

Les også:  Brenner med tiltak mot boligkrisen

– Det er bakt mye sikkerhet inn i alle disse systemene, så det er helt trygt. Det kan være lurt å teste forskjellige tjenester og gå for den betalingsløsningen som gjør livet ditt litt mer smidig og enkelt, råder Johansen.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.