LESERINNLEGG: Ikke hent ondskapen til Norge!

islam

Torbjørn Jagland krever nå at regjeringen henter IS-kvinner til Norge. Den tidligere Arbeiderparti-lederen er ubeskrivelig naiv i møtet med ondskapen begått i navnet til islamsk stat.

Av Erlend Wiborg, innvandringspolitisk talsmann (FrP)

Nylig ble en IS-kvinne dømt i Tyskland for å ha tørstet i hjel en 5-år gammel jente vedkommende hadde tatt som slave. Det er ikke uskyldige kvinner i nød Jagland nå vil hente til Norge.

Den forrige terror-kvinnen Norge hentet fikk en straff på om lag 3 år. Det er en grunn til at FrP har vært en pådriver for en internasjonal straffedomstol for Syria-konflikten. Vi har sett at norske domstoler rett og slett har problemer med å håndtere denne typen ufattelig og umenneskelig kriminalitet. 

Les også:  – Helse Nord må endre kurs

Nå er to tidligere IS-terrorister siktet for et drap i Oslo. Disse terroristene var allerede ute i samfunnet, etter å ha blitt dømt for terror så sent som i 2016. Dette viser at straffene IS-terrorister får i Norge er latterlig lave, og bør sette et definitivt punktum for all debatt om å hente IS-terrorister til Norge, uavhengig av kjønn.

FrP har derimot vært tydelige på vi skal hente og hjelpe norske barn i utlandet, også barn av IS-foreldre. Dette må likevel i alle tilfeller skje uten at foreldrene blir med.  Foreldre som velger å slutte seg til en terrororganisasjon er åpenbart ikke egnede omsorgspersoner, og bør i alle tilfeller bli fratatt foreldreretten.

Les også:  Boliger til flytninger i Nordland: – Vil ha frivillighet framfor tvang

FrP setter befolkningens trygghet først. Å hente terrorister til Norge for skattebetalernes regning, og dømme dem til tre år i fengsel står ikke i forhold til de massive forbrytelsene mot menneskerettighetene som er begått av terrorstaten IS. Den siste regjeringen bør lytte til i denne saken er den tidligere lederen av Arbeiderpartiet.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.