Snart kommer LINIE Live Christmas Edition 2019

linie live

Årets juleutgave fra LINIE har vært på en helt spesiell reise. Resultatet er et begrenset opplag på kun 2.500 flasker.

Mange kjenner til den sagnomsuste historien til LINIE og reisen over ekvator. Men, mange tror dette er en myte. For å motbevis dette, en gang for alle, ble fjorårets reise direktesendt. Aquaviten som lå om bord under Linie Live ble ikke bare en verdenskjendis over natten, men også til en helt unik aquavit, LINIE Live Christmas Edition. 

Les også:  Åge Aleksandersen klar for avskjedsturné

– Det som er spesielt med LINIE Live Christmas Edition, foruten om direktesendingen, er at den har hatt en utvidet modningsperiode. LINIE Live Christmas Edition har nemlig ligget 4 åre på sherryfat, og er den LINIE aquaviten som har ligget lengst på fat. Dette har resultert i en aquavit med en helt unik smak, forteller Romain Jourdan, som er kategorisjef for LINIE i Arcus.

Den utvidede modningen, 4 år på fat i motsetning til 16 måneder for LINIE Aquavit original, kombinert med en hemmelig blend av urter og krydder, har gjort denne til en  usedvanlig rund og kompleks aquavit. LINIE live Christmas Edition er en behagelig aquavit med tydelig preg av krydder og sitrus. Lang ettersmak av fattoner og vanilje, og fløtekaramell.

Les også:  MUSIKK: Billie Van ute med låta "Signals"

LINIE Live Christmas Edition er et perfekt følge til tradisjonelle nordiske julemåltider, det være seg svinekjøtt, lam, fisk, eller kalkun. LINIE Live Christmas Edition 2019 er også en veldig behagelig sipping akevitt, like god alene eller med en øl.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.