Skydda skaper trygg stemning på Øyafestivalen

konsert

– Vi er stolte av å kunne bidra til at årets utgave av Øyafestivalen blir gjennomført på en trygg og sikker måte, sier Karoline Klatran, markedssjef i Skydda Norge. 

Øyafestivalen er en årlig pop- og rockefestival som til vanlig arrangeres hvert år i Oslo. Grunnet korona har arrangementet nå blitt utsatt to år på rad, til 2022. 

Som et alternativ gjennomføres en konsertserie med navnet «Øya Presenterer» hvor festivalen blir utført med gjeldende smittevernsregler.

Karoline Klatran (bilde), markedssjef i Skydda Norge, forteller at HMS-selskapet bidrar med produkter som ivaretar et godt smittevern. 

Les også:  Seier for frivilligheten: Frivillige får ta transportoppdrag uten løyve

– Som en av markedets ledende leverandører av HMS-løsninger og personlig verneutstyr er vi stolte av å kunne bidra til at årets utgave av Øya-festivalen blir gjennomført på en trygg og sikker måte, både for publikum og frivillige, sier Klatran. 

Området til minifestivalen har en kapasitet på 1000 publikummere, delt i to kohorter hvor publikum sitter på samme bord med plass til maks fire personer under konsertene. 

Les også:  Betydelige helseplager blant beboere nær vindpark

– Det blir satt ut småflasker med hånddesinfeksjon på hvert bord slik at alle som er publikum alltid har dette tilgjengelig, forklarer markedssjefen i Skydda.

I tillegg til desinfeksjonsmiddel har HMS-leverandøren levert 1000 engangs-ørepropper til arrangementet. 

– Med ørepropper kan festivaldeltakerne få en trygg og mer behagelig konsertopplevelse samtidig som de tar vare på hørselen. Våre ørepropper fra Zekler gir en naturlig lydgjengivelse, og demper skadelig lyd samt forhindrer eventuelle støyskader, sier Karoline Klatran. 

– Støy ødelegger hørselcellene, og det blir ikke laget nye. Hvis man mister hørselceller, er de borte for alltid, legger hun til. 

Les også:  MUSIKK: Bel Canto ute med låta "Grass Mint Crisp"

Markedssjefen påpeker at det er viktig for Skydda å være engasjert i miljøer som setter helse, miljø og sikkerhet i fokus – også når det er snakk om arrangementer som musikkfestivaler. 

– Alle tjener på riktig sikkerhet og vi ønsker å bidra til at folk kommer hjem like uskadet som da de kom, avslutter Klatran. 

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.