Sbanken fjerner årsavgift på kredittkort

forbrukslån

Sbanken fjerner årsavgiften på kredittkortet og har ifølge finansportalen.no fortsatt Norges laveste kredittkortrente.

– Vi har hatt kampanjer der vi spanderer årsavgiften på kredittkortet, og da har vi fått mange positive tilbakemeldinger fra kundene våre. Derfor fjerner vi årsavgiften helt. Det skal være enkelt for kundene å vite hva kredittkortet koster, sier Stine Fiksdal i Sbanken, tidligere Skandiabanken. Fiksdal anbefaler de som har kredittkort å sjekke alle betingelser ved kortet.

Les også:  Nå skal TikTok verifisere AI-innhold

– Bruk finansportalen.no og les vilkårene. Det er mange små og store fallgruver når du skal velge kredittkort, og noen kort tilbyr tjenester andre kort ikke har. For eksempel er kredittkortet vårt ett av få kort som har inntil 50 rentefrie dager, og du kan bruke det med Apple Pay i tillegg til at det er kontaktløst, sier Fiksdal.

Sbanken justerer også renten opp til 18 %, noe som ifølge finansportalen.no fortsatt er Norges laveste kredittkortrente for kort som ikke krever medlemskap eller kjøp av andre produkter. I tillegg er kredittkortet rentefri i inntil 50 dager. Da vil det i praksis være gratis å bruke kredittkortet til kjøp hvis du betaler hele utestående beløp før rentene begynner å løpe.

Les også:  Frykter flere alvorlige MC ulykker i Nordland

Med de nye prisene har Sbankens kredittkort lavest rente, ingen årsavgift, gebyrfri bruk og reiseforsikring inkludert.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.