Redusert tilbud ved flere trafikkstasjoner i sommer

Statens vegvesen

Ved en del trafikkstasjoner vil enkelte tjenester ikke være tilgjengelige i hele sommer. Forhåndsbestilte timer til oppkjøring eller kontroll av kjøretøy i hall blir likevel gjennomført som avtalt.

-På grunn av ferieavvikling blir det ikke mulig å utføre tjenester i skranken på alle trafikkstasjonene gjennom hele sommeren. Dette gjelder for eksempel tjenester som fornying av førerkort eller å registrere et kjøretøy. Trafikkstasjoner innenfor samme geografiske område stenger imidlertid ikke disse tjenestene samtidig. Det blir derfor et fullverdig tjenestetilbud hele sommeren, selv om noen får litt lenger reisevei noen uker, sier Frode Børstad i Statens vegvesen.

Les også:  Flyrutene i Nordland må bedres

Har du forhåndsbestilt time til oppkjøring eller kontroll av et kjøretøy i hall, får du gjort dette selv om skrankeområdet er stengt. Telefontjenesten er også åpen i hele sommer. Er det ventetid på telefonen får du tilbud om at man ringer deg tilbake.

Børstad minner også om at svært mange av tjenestene ved trafikkstasjonene er tilgjengelige digitalt, hele døgnet og fra din egen stue.

Les også:  Slik pakker du feriebilen

– Hvis du lurer på noe, kan du også sjekke nettsidene våre: . Der finner du svar på det meste. Har du en sak til behandling hos oss kan du selv logge inn på  og se status for saken din, sier Børstad.

– Vi beklager ulempene sommerstengningen av disse tjenestene får for dere som er kunder hos oss. Vi har imidlertid tilrettelagt så godt det lar seg gjøre, både for å vareta dere som kunder, men også for at våre ansatte skal få avviklet sommerferien sin, sier Børstad.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.