– Bodø SV vil at boliger skal være noe man bor i, ikke man spekulerer i

sv

Landsmøtet i SV ble avholdt i helga, stemningen var god etter ny god måling for partiet i fylket. Nordlands delegasjon var samlet Bodø, på Thon Hotell. Haldis Andersen fra Bodø (lokallagsleder) var en av Nordlands 6 delegater. Hun holdt en tale om Bodø som bykommune og hvordan kommunen er både som by og distrikt.

– Jeg bor i Bodø og er opptatt av at dette skal være en bra by åvokse opp i for alle. Når jeg ble valgt som delegat begynte jeg å tenke på hva som var spesielt viktig for Bodø å sette fokus på. Svaret var at det var mange ting: Bolig, skole, landbruk, kultur, helse, listen ble lang, sier Andersen.

Les også:  Nye tall: Nord-studentene mer fornøyde

– Videre så jeg at vi var ikke unik her i Bodø på å jobbe for at våre innbyggere skulle være ivaretatt på en god og trygg måte. dette er noe vi alle her er opptatt av.for meg personlig er det aller viktigste punktet at alle barna våre skal ha samme rettigheter og samme trygghet uansett hvilket land du kommer fra, hva foreldrene dine tjener eller hvor mye foreldrene til den enkelte stiller opp i skole og idrettslag. derfor trenger vi blant annet heldagsskole som gjør at lekser blir en integrert del av skoletilbudet, sier Haldis.

Les også:  Biskopene kritisk til å utvide grensen for selvbestemt abort

– Alle de sakene vi i Bodø SV er opptatt av er ikke noe som bare gjelder byen vår. Derfor er jeg glad det er stortingsvalg i år. Vi skal få til en endring for alle, uansett om du bor i Bodø, Steigen, Loppa eller Oslo. Vi skal jobbe for barna våre, at bolig er til å bo i, at det skal være mulig å bo i våre distrikter, og at vi skal kunne bevege oss mellom by og distrikt på en effektiv og klimavennlig måte.Sist, men ikke minst: Vi må bygge nordnorgebanen, avslutter Haldis Andersen.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.