Overbevist om at «Funkygine» vinner «Skal vi danse»

dansing

Når Jørgine «Funkygine» Vasstrand (30) trer inn på dansegulvet i «Skal vi danse» lørdag, er det med et gedigent favorittstempel. Ingen har tidligere vært en så stor favoritt i forkant av sesongfinalen av det populære TV-programmet.

– Vasstrand ble utpekt som den store favoritten med en gang årets deltakere var klare. Hun fikk rekordlave 2,10 i odds, men har i høst vist at det var fortjent at hun ble utpekt som den alle skulle få det tøft med å slå. Nå er det kun Aleksander Hetland som står igjen med muligheten, men våre oddssettere mener han må hente frem noe helt spesielt om han skal vinne. «Funkygine» har vært enormt imponerende, og våre oddssettere har utpekt henne til tidenes finalefavoritt i «Skal vi danse», sier Carl-Henrik Tuwezen, markedssjef i Betsson.

Les også:  Bodø/Glimt første partnerklubb til EA SPORTS FC

For før lørdagens finale er oddsen nemlig klare i sin tale. «Funkygine» har kun 1,28 i odds. Omregnet til prosent vil det si at våre oddssettere mener hun har omtrent 78 prosent sjanse for å vinne. Oddsen på den tidligere svømmeren Aleksander Hetland er satt til 3,30. I løpet av 14 sesonger med «Skal vi danse» har det aldri vært en større finalefavoritt enn det Vasstrand er i år.

– Det er ikke bare våre oddssettere som har latt seg imponere av Vasstrand. Hun er også oddsspillernes suverene favoritt. Faktisk har over 80 prosent av alle oddsspill på årets sesong kommet på at Jørgine vinner. I konkurranser som «Skal vi danse» er det vanlig at oddsspillerne tipper på sin favoritt, og normalt er det mye jevnere mellom deltakerne, forklarer markedssjefen, før han fortsetter:

– Denne sesongen har vært annerledes. Oddsspillerne har spilt på Jørgine fra første dag, og selv om oddsen er helt nede i 1,28 nå, så fortsetter de der hjemme å satse på Ålesund-jenta. Det tippes så å si kun på «Funkygine». Det bør bekymre Hetland om han har ambisjoner om å gå til topps. Andreplass er utrolig sterkt, men en vinnerskalle som Aleksander har nok lyst til å vinne, spekulerer Tuwezen.

Les også:  VIDEO: Kalandra har sluppet låta "Are You Ready?"

Til tross for at både oddssettere og oddsspillere virker å være samstemte i at Jørgine tar med «Skal vi danse»-pokalen tilbake til Ålesund, poengterer Tuwezen at ingenting er avgjort før siste steg er tatt på parketten lørdag. Han mener at det fremdeles er håp for Hetland og de TV-seerne som heier på eks-svømmeren:

– Mye kan fortsatt skje. Kanskje vil nervene ta fullstendig overhånd for Vasstrand på lørdag, kanskje vil noen skade seg, eller kanskje tar Aleksander dansingen sin til et helt nytt nivå og rett og slett feier Jørgine av parketten på lørdag? Svaret får vi ikke før siste dansetrinn er tatt. Det blir en spennende lørdag for alle som liker «Skal vi danse»!

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.