Over 80% velger alt inkludert på tyrkiaferie

tyrkia

Pengene forsvinner fort på ferie; barna skal ha is, de voksne skal ta seg en drink, man må gjerne betale for solstoler på stranden og ikke minst skal alle i reisefølget bestille både lunsj og middag.

Men hele åtte av ti som bestiller pakkereise med fly og hotell hos Tyrkiareiser velger All Inclusive. 


Markedsansvarlig ved Tyrkiareiser, Malin Eriksson, mener det er to hovedårsaker til at All Inclusive er så populært:

– For det første får man utrolig mye for pengene, og for det andre er det veldig praktisk, både for barnefamilier og voksne. Nordmenn vil slappe av i ferien, og kanskje spesielt når ferien legges til ”syden-destinasjoner” som Antalyakysten i Tyrkia, der strandliv og bading er hovedattraksjoner, sier Malin Eriksson.

Les også:  Utvider sommersesongen for fergesambandet Andenes – Gryllefjord

Og det ser ut som at påstanden kan stemme, for hele åtte av ti reisende som bestiller hotell og fly med Tyrkiareiser velger All Inclusive, fremfor andre alternativer som frokost, halvpensjon eller hotell uten måltider inkludert i prisen.

 All Inclusive er en hotellpakke der mat, drikke og som oftest også snacks og underholdning er inkludert.

– Har man prøvd det én gang, vet man hvor mye penger som kan spares sammenlignet med overnatting uten måltider inkludert, sier Eriksson.

Les også:  Avinor: Slik blir vinterferieutfarten

Reiser man i større grupper er det dessuten ofte et stort prosjekt å finne restaurant, bestille mat og dele opp regningene.
 Ved å velge All Inclusive kan man legge fokus på å tilbringe tid med familie og venner som man reiser med.

Tyrkiareiser har et stort utvalg All Inclusive-hotell i alle kategorier; fra enkle leilighetshotell med tre måltider inkludert, til store og luksuriøse resorts der alle måltider, drikke, iskrem, kaker og snacks er tilgjengelig så og si døgnet rundt.

Les også:  Datingekspertens råd: Ikke dra på første date på valentinsdagen!

– Dette er et tiltalende konsept for både barnefamilier, familier med ungdommer og voksne som reiser alene. Jeg er slettes ikke overrasket over at 80 prosent velger denne løsningen, avslutter Eriksson.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.