Ordfører Ida Pinnerød: Godt nytt år, Bodø!

ida pinnerød

Det er snart 2018 og det er på tide å tenke på fyrverkeri og en festlig avslutning av året som har passert. Ordføreren vår har også noen ord for anledningen.

Bodøposten.no intervjuet nylig ordfører Ida Maria Pinnerød (Ap) i Bodø kommune og fikk med oss en nyttårshilsen til innbyggerne i Bodø.

– Jeg ønsker alle et riktig godt nytt år, jeg håper alle har hatt et fint 2017, jeg gleder meg til 2018 sammen med bodøfolket.

Les også:  Hilde kjempet for kystelevene i Nordland på fylkestinget

Ordfører Ida Pinnerød har også noen framtidstanker om året som kommer;

– Jeg håper vi kan strekke oss mot nye mål sammen, fortsette å være den åpne, rause og nye byen som vi er med mangfoldet og det gode livet i Bodø, sier Ida.

– Og så tenker jeg at vi skal jobbe mot det målet at Bodø skal bli den gode byen å møtes i, enten man bor og lever her og har gjort det hele livet, eller har kommet hit, eller bare hor kommet hit på besøk, sier Ida Maria Pinnerød.

Les også:  If: Du trenger trolig ikke bunadsforsikring

– Så hvis vi kan gjøre året 2018 til året der vi kan gjøre denne jobben så tror jeg det blir fint, avslutter ordføreren.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.