skateboard

Bankgata skatepark i Bodø åpnet

Torsdag var det endelig klart for offisiell åpning av Bankgata skatepark. Ordfører Ida Pinnerød åpnet med tale og sto for snorklippingen, og det ble videre taler også fra Sindre Sandvin, mangeårig leder... Les mer »
fly reise ferie

Bodø lufthavn: Samtidig flytting av terminal og rullebane

Samferdselsdepartementet har nå bestemt at planleggingen av flyttingen av Bodø lufthavn skal i en forprosjektfase. Videre planleggina skal ta utgangspunkt i samtidig flytting av rullebane og terminal i Avinors skisseprosjekt. Dette er... Les mer »
stormen bibliotek

Inviterer til Gjenbruksloopen på Stormen bibliotek

I forbindelse med Forskningsdagene 2020 som arrangeres lørdag 26. og søndag 27. september inviteres barn og voksne til Stormen bibliotek og opplevelsearenaen Gjenbruksloopen, opplyser Bodø kommune. Her skal det bygges en unik... Les mer »
sykehus doktor

Nå kan du bestille koronatest i Bodø på nett

Fra i dag kan personer som mistenker at de er smittet av koronavirus bestille en test via Bodø kommunes nettsider. Innlogging skjer via ID-porten, opplyser Bodø kommune. – Vi håper dette kan lette mye... Les mer »
covid 19 virus

Mobil teststasjon for korona i Bodø

Bodø kommune har nå etablert en mobil teststasjon for korona. – Dette gir oss god fleksibilitet og tilgjengelighet for testing på steder for offentlig transport, sier smittevernoverlege Kai Brynjar Hagen. Den mobile... Les mer »
apple

Bodø kommune endrer åpningstida på koronatelefonen

Bodø kommune endrer åpningstida på koronatelefonen i helgene, opplyser helseleder Stian Wik Rasmussen. Åpningstiden på lørdag og søndag blir fra 11.00 til 14.00, mens det på ukedagene er som før, åpent fra... Les mer »
lege

Samtlige tester for Covid-19 på crusieskipet Seadream 1 negative

Bodøposten.no publiserte i går nyheten om at et cruiseskip fra Lofoten ble satt i karantene i Bodø etter mistanke om Covid-19 virus. Det var natt til onsdag at skipet kom inn til... Les mer »
taxi

Ny taxiholdeplass ved Sentrumsterminalen i Bodø

Som et grep for å opprettholde smittevernet i taxikøene, blir det nå åpnet taxiholdeplass ved Sentrumsterminalen, opplyser Bodø kommune. – Vi har fått tilbakemeldinger fra kommunens skjenkekontrollører om at det er utfordrende... Les mer »
covid 19 virus

Her er de nye smittevernreglene for butikker og serveringssteder i Bodø

Bodø kommune og Helse og Miljøtilsyn Salten har nyilig sendt ut eposter til butikker og serveringssteder i Bodø med sjekklister til både ansatte og kunder/gjester for å hindre smittespredning av koronavirus (Covid-19).... Les mer »
avinor

Avinor anbefaler utbyggingsalternativ for ny flyplass i Bodø

Avinor konkluderer med at alternativet anbefalt i skisseprosjektet er den løsningen som best oppfyller prosjektets og programmets mål. Tilrådningen er utarbeidet i nært samarbeid med Bodø kommune, og valg av utbyggingsalternativ støttes... Les mer »