sykkehjelm

Åpner for sykling mot enveiskjøring i Bodø sentrum

For å gjøre det enklere og mer attraktivt å være syklist i sentrum har Bodø kommune nå tillatt sykling mot enveiskjøring i enkelte sentrumsgater. – Så langt er tiltaket gjennomført i Moloveien, Prinsens... Les mer »
ida pinnerød

Ordføreren åpnet den nye folkehelseveien i Bodø

Onsdag 15. september var det klart for offisiell åpning av den nye folkehelseveien opp til Rønvikfjellet og treningsparken, opplyser Bodø kommune. Ordfører Ida Pinnerød offisielt åpnet den nye folkehelseveien opp til Rønvikfjellet, samtidig... Les mer »
nfk

LESERINNLEGG: Unge og utenforskap i Bodø

I en nylig kronikk retter NAV-leder Ivar Karlsen i Bodø kommune oppmerksomheten mot fenomenet ungdom i utenforskap, og avviser at årsakene til utenforskap skyldes latskap hos ungdommen. Viktigheten av å fullføre videre... Les mer »
Dagrunn Grønbech

LESERINNLEGG: Løp gård og Marit Bockelie

Marit Bockelie har et sterkt forhold til både Bodø og Tromsø, i byer hvor hun er født og vokste opp. Mora Gunvor Helseth var fra Bodø, her familien drev Skotøymagasinet. I oppveksten... Les mer »
bodø

Grønn Byggallianse melder om vekst i Bodø

Siden 2020 har Grønn Byggallianse opplevd en stor medlemsvekst i nord. Bodø kommune vil ikke bli hengende bak i utviklingen og har satt seg høye klimaambisjoner.  – Jeg tror det er flere... Les mer »
drikkevann

Vannforsyningsprosjekter på Straumøya og ved Saltstraumen nærmer seg oppstart

Innbyggerne i Seines på Straumaøya og Gillesvåg/Koddvåg ved Salstraumen får snart ny vannforsyning, opplyser Bodø kommune. Prosjektet Vannforsyning Seines har gjennomført konkurranse hvor 8 tilbydere leverte. Pris varierer fra 31 mill. til... Les mer »
skog

Salten friluftsråd trenger din hjelp i Ausvika i Bodø

Bodø kommune og Salten friluftsråd starter et prosjekt i Ausvika for å få ryddet trær for en ny stitrasé og for å skape bedre forhold for de spesielle naturtypene i området. –... Les mer »
søvn

Problemer med å sove? Søvnkurs i Bodø

Man kan oppnå betydelig forbedring av søvnen med relativt enkle grep uten medikamenter. Dette er utgangspunktet for søvnkurset «Sov godt» som starter i Bodø 2. september 2021. Kurset er undervisningsbasert med frivillig... Les mer »
bodø kommune

Bodø kommune etter hagefest på Nordland Kultursenter: – Ikke grunnlag for videre oppfølging

Bodø kommune har etter en helthetsvurdering konkludert med at det ikke er grunnlag for videre oppfølging overfor NHO eller Nordland Kultursenter AS, etter NHOs hagefest.   Det kommer fram i et svarbrev... Les mer »
natur sommer barn

Søk på tilskudd til aktiviteter i Bodø for barn og unge i høstferien

Sommerskolen i Bodø ble en suksess, med nesten 60 tilskuddsmottakere som gjennomførte læringsaktiviteter for barn og unge gjennom hele sommeren. – Tilbakemeldingene vi har fått fra både arrangører og deltakere har vært... Les mer »