bodø kommune

Bodø kommune må betale 90 millioner etter ny dom

IKT-leverandøren Braathe gruppen gikk til sak mot Bodø kommune fordi de mente at Atea, som ble tildelt kontrakten, skulle vært avvist. Nå har de fått medhold i Salten og Lofoten tingrett, ifølge NRK. Kommunen må... Les mer »
søppel

Handlingsplan mot plast 2022 – 2023 i Bodø

Kommunedirektøren har besluttet å legge Handlingsplan mot plast 2022 – 2023 ut til offentlig ettersyn og høring. Handlingsplanen skal styrke Bodø kommune og bodøsamfunnets innsats mot forbruk og forsøpling av plast. Les mer »
bodø kommune

Nye statlige midler til næringslivet i Bodø

Bodø kommune skal fordele nye seks millioner kroner til lokalt næringsliv som fortsatt er hardt rammet av pandemien og de siste smitteverntiltakene. Søknadsfrist er 20. januar 2022, opplyser kommunen. Bransjene som prioriteres... Les mer »
fyrverkeri

Bodø kommune: – Digital nyttårsfeiring også i år

På grunn av koronasituasjonen og de gjeldende smittevernreglene vil det ikke bli et vanlig nyttårsarrangement i Rensåsen 2021, opplyser Bodø kommune. Derimot vil også årets nyttårsfeiring bli gjennomført som et digitalt arrangement,... Les mer »
skøyter

Nå åpner skøyteløkka på kvartal 99 i Bodø

Skøyteløkka på kvartal 99 var et populært innslag i sin første sesong i fjor, og nå er man klare til ny sesong. Lørdag 27. november er isen klar til bruk for liten... Les mer »
Jonny Gulbrandsen

Jonny Gulbrandsen trekker seg som styreleder i FrP Bodø

FrP-veteranen Jonny Gulbrandsen trekker seg som styreleder i FrP Bodø. Dette kommer frem i en Facebook-melding offentliggjort idag. – Etter å ha tenkt vel og lenge igjennom mine politiske gjøremål kom jeg i... Les mer »
bodø kommune

Må kutte halv milliard i Bodø – Vil øke eiendomsskatten

Kommunedirektør Kjell Hugvik har i dag lagt fram sitt første kommunebudsjett, Hugvik beskriver en tøff økonomi i Bodø kommune, ifølge NRK. – Vi har et budsjett på 4,7 milliarder, samtidig har kommunen... Les mer »
bodø kommune

Nå kan du foreslå kandidater til Frivillighetsprisen 2021 i Bodø

Bodø Frivilligsentral og Bodø kommune inviterer organisasjoner og enkeltpersoner til å nominere kandidater til Frivillighetsprisen 2021, opplyser kommunen. Frivillighetsprisen deles ut årlig, og er en del av Bodø kommunes arbeid for å... Les mer »
veiarbeid

Unikt samarbeid om gjenbruk av betong i Bodø

Bodø kommune, Nordland Betong og Mesta har startet et unikt samarbeid med bruk av betong som fyllmasse i vei. Det skjer når Hernesveien nå blir utbedret, opplyser kommunen. – Vi har ambisiøse... Les mer »
veiarbeid

Fortsetter Bypakkeprosjekt i Hunstadringen og Hunstadveien

Bodø kommune melder at de nå fortsetter Bypakkeprosjekt i Hunstadringen og Hunstadveien ved Bypakke Bodø. – Den største forandringen gjøres i krysset mellom Hunstadringen og Hunstadveien. Her vil høydeforskjellene reduseres gjennom at... Les mer »