google

Nå kan du melde fra om kritikkverdige forhold i Bodø kommune på nett

Bodø kommune har nå samlet muligheten til å melde fra om feil og mangler, samt kritikkverdige forhold, på nettsiden bodo.kommune.no under en felles knapp som heter «Meld fra». Her kan du melde... Les mer »
bodø kommune

Ingen nye smitte-tilfeller i Bodø på to uker

Det er ikke registrert nye smitte-tilfeller av covid-19 i Bodø siste døgn, og det er nå to personer i karantene i Bodø. Det opplyser helseleder Stian Wik Rasmussen i Bodø kommune. Det har... Les mer »
smittevern

– Reisende til Bodø fra områder med mye smitte bør teste seg

Smittevernoverlege i Bodø kommune, Kai Brynjar Hagen, mener personer som reiser til Bodø fra områder med mye smitte, for eksempel Trondheim, bør ha lav terskel for å teste seg. – Dersom man... Les mer »
stormen bibliotek

22 flere tatt ut i streik i Bodø kommune

Unio tar ut 22 nye medarbeidere i streik, melder Bodø kommune. Over 800 medarbeidere i kommunen streiker nå, ifølge NRK. – Også dette uttaket rammer kommunen hardt, sier personalsjef i kommunen, Rune... Les mer »
helse

Ingen nye smitte-tilfeller i Bodø på en uke

Det er ikke registrert nye smitte-tilfeller i Bodø de siste syv dagene, opplyser Bodø kommune mandag. – Det er ikke registrert nye smitte-tilfeller av covid-19 i Bodø siste døgn, opplyser helseleder Stian Wik... Les mer »
skole universitet

Unio varsler opptrapping av streiken i Bodø kommune

Bodø kommune har mottatt varsel om en opptrapping av streiken – dette vil medføre at ytterligere 619 medlemmer, som er medarbeidere i Bodø kommune, tas ut i streik med virkning fra onsdag... Les mer »
doktor

Ingen nye smitte-tilfeller i Bodø søndag, mandag og tirsdag

Det var ikke registrert noen nye smitte-tilfeller i Bodø søndag og mandag, opplyser Bodø kommune. Nå opplyser helseleder i kommunen at det heller ikke er registrert nye tilfeller tirsdag. I Bodø er... Les mer »
bodø havn

Inviterer til folkemøte om Kulturhavna i Bodø

Bodø kommune har nylig varslet oppstart av reguleringsplan for området kalt Kulturhavna. Planen er et samarbeid mellom Bodø kommune, Bodø havn og Bodø 2024. Bodø kommune ved Byutvikling utarbeider planen. Tirsdag 25. mai... Les mer »
arbeidsliv

Bodø kommune inviterer til Ny by – festivalen 8. – 10.juni!

Bodø kommune inviterer til Ny by – festivalen der du som innbygger får delta aktivt i planleggingen av en helt ny bydel. Det blir tre dager fylt med aktiviteter, arrangement, kultur og... Les mer »
stormen bibliotek

Bodø kommune: – Søk midler til klimaomstilling

Er du en lokal bedrift eller foretak som vil arbeide med konkrete og målbare utslippsreduksjoner i egen virksomhet, eller som vil skape tjenester og produkter som bidrar til utslippsreduksjoner i samfunnet for... Les mer »