kulturdepartementet

Regjeringen garanterer for inntil 100 millioner til Bodø som kulturhovedstad

Det har vært debatt og konflikter rundt Bodø som Europeisk kulturhovedstad 2024. Men mandag besøkte kulturminister Abid Raja (V) og kom med statstøttegaranti til ordfører Ida Pinnerød (Ap), opplyser NRK. – Bodø... Les mer »
flagg norge

Program for 17. mai-feiringen i Bodø

Her er programmet for feiringen av 17. mai i Bodø kommune 2020, inkludert Kjærringøy, Nordsia, Væran, Skjerstad og Misvær, Saltstraumen samt Tverlandet. I forbindelse med markeringen av årets nasjonaldag vil Bodø kommune... Les mer »
Foto: color line

En ny person med coronavirus i Bodø: Advarer russen

Det er ingen nye smittetilfeller i Bodø torsdag. Men det det var ett nytt smittetilfelle av koronavirus i Bodø i går, og smittevernoverlege Kai Brynjar Hagen advarer, opplyser Bodø kommune. – Lite... Les mer »
virus

Coronaviruset: En person i isolasjon i Bodø

Det er til sammen testet 1872 personer i Bodø for koronavirus, og med 34 positive prøver. 33 er friskmeldt, og én person er i isolasjon per tiden. Dette opplyste kommunikasjonssjef Tord Berthinussen... Les mer »
skole universitet

Ingen nye med koronasmitte i Bodø – Skolene åpner

Det er ingen endringer i smittesituasjonen og ingen nye smittetilfeller av koronavirus i Bodø. Det opplyste smittevernoverlege Kai Brynjar Hagen om under en pressebrief, fredag. Dette medfører blant annet at skolene igjen... Les mer »
sykemelding

Coronaviruset: 32 personer friske i Bodø

Etter flere dager med ingen nye smittetilfeller i Bodø, ser det nå ut til at også de som var smittet nå har blitt friske igjen. – Det er ingen nye smittetilfeller i Bodø... Les mer »
helse forskning

Coronaviruset: 29 friske og ute av isolasjon i Bodø

Det er ingen nye smitte-tilfeller i Bodø i løpet av lørdagen, opplyser helseleder Stian Wik Rasmussen. Totalt er det i Bodø registrert 32 tilfeller med smitte, og av disse er 29 personer... Les mer »
covid 19 virus

Coronaviruset: Ingen nye smittetilfeller i Bodø

Det er ingen nye smittetilfeller av koronavirus i Bodø kommune per torsdag 23. april. Samtidig øker testaktiviteten og i løpet av torsdagen blr 27 personer i Bodø testet for coronavirus, ifølge kommunen.   –... Les mer »
fotball kunstgress

Bodø kommune åpner utendørs idrettsanlegg

Bodø kommune åpner utendørs idrettsanlegg for organisert aktivitet. Idrettslagene trenger ikke søke om treningstimer på utendørsanleggene. – Forutsetningen er at brukerne følger de til enhver tid gjeldende smittevernregler, sier Rune Lund Sommerseth,... Les mer »
lege

Coronakrisen: 28 smittet i Bodø

Torsdag var status at det var to nye smittetilfeller i Bodø. Det opplyste helsesjef Stian Wik Rasmussen i Bodø kommune torsdag. Fredag var det registrert ett nytt tilfelle av en person smittet av... Les mer »