nfk

LESERINNLEGG: For samisk i åpningsseremonien til Bodø 2024? Svaret er mer samisk

Nordland er et område hvor samisk og norsk språk og kultur har levd side om side i generasjoner. Nordland strekker seg over fem samiske språkområder og dette er en del av det... Les mer »
regn

Stenger alle skolene i Bodø: Disse barnehagene stenges

Alle skolene i Bodø stenges torsdag 1. februar. Barnehagene holdes åpne, med unntak av fire barnehager i distriktene, opplyser Bodø kommune. På grunn av ekstremværet «Ingunn» har beredskapsledelsen i Bodø kommune besluttet... Les mer »
iphone

Digitale helsetjenester lansert i Bodø

Bodø kommune er langt framme i å ta i bruk digitale helsetjenester. Nå har kommunen gått fra prosjekt til praksis. Statsråd Karianne Oldernes Tung sto for den offisielle åpninga, opplyser kommunen. –... Les mer »
bodø kommune

Bodø kommune vant EU-pris

Bodø kommune har fått Melina Mercouri-prisen fra EU for Bodø2024. Den er på cirka 17 millioner kroner, melder kommunen. – Det er en særdeles hyggelig anerkjennelse fra EU, og et bevis på... Les mer »
sykehus doktor

Redusert bemanning på Hamarøy legekontor

Hamarøy legekontor opplever fremdeles problemer i forbindelse med flytting av servere til Bodø kommune, opplyser Hamarøy kommune. Det vil derfor være redusert bemanning på telefon og resepsjon mandag 22. januar 2024. Ved... Les mer »
fyrverkeri

Bodø: Inviterer til nyttårsfeiring i Rensåsen

Tradisjonen tro inviteres innbyggerne til en flott markering i Rensåsen på nyttårsaften. Nytt av året er at Bodø kommune har med Bodø2024 og UNG2024 i gjennomføringen av arrangementet. Kristian Iversen og Maren-Johanne Hveding... Les mer »
bodø havn

Våren 2024 blir det gratis parkering etter 16.00 i Bodø

I desember vedtok bystyret gratis parkering på kommunale parkeringsplasser i sone 1 og 2 etter klokken 16.00. Parkeringsavgiften vil da gjelde mellom i tidsrommet 08.00-16.00, opplyser Bodø kommune. Før dette trer i... Les mer »
avinor

ESA-godkjenning til ny lufthavn i Bodø

Eftas overvåkingsorgan, ESA, har 19. desember godkjent at staten kan finansiere byggingen av ny lufthavn i Bodø sammen med Avinor og lokale bidrag fra Bodø kommune. – Dette er en viktig milepæl... Les mer »
snø hus

Venter væromslag i Bodø: – Det vil bli utfordringer

Det er meldt store nedbørsmengder og mye vind til helga og ut i neste uke, opplyser Bodø kommune. – Vi oppfordrer alle til å være varsomme i dagene som kommer. Dersom du... Les mer »
bil

Legger ned parkeringssystem i Bodø kommune

Tidligere i høst varslet flere kommuner i Norge, deriblant Bodø, at parkulator fra Smartpark+ skulle fases ut. Fra årsskiftet vil det ikke være mulig å fylle på penger på den lille gule... Les mer »