VIDEO: Julevideoen til Bodøposten.no sett over 20.000 ganger!

bodøposten jul

Bodøposten.no laget for kort tid siden en liten julevideo som en julehilsen til Bodøposten.no sine lesere. Nå er YouTube-videoen sett over 20.000 ganger.

Det er mange som leser nyhetene på Bodøposten.no hver eneste dag, og det er tydeligvis også mange som likte julevideoen til Bodøposten.no.

– Videoen vi lagde fikk noen tusen visninger etter noen dager, så tenkte vi ikke noe mer over det, men en uke før jul hadde videoen blitt sett på YouTube 17.000 ganger. Nå har videoen blitt en av de mest sette videoene i Bodø noensinne, og det er vi veldig stolte av, sier redaktør Gunnar Andreassen.

Les også:  Skyter opp nett-sattelitter med SpaceX

Videoen som for få dager siden ble publisert på YouTube.com har et jule-tema har tydeligvis falt i smak hos bodøværingene.

– Vi ser interessen har dabbet av de siste dagene, men vil sikkert fortsette noen dager til, juletiden er jo tross alt snart over, avslutter Gunnar Andreassen.

Se videoen her:

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.