Nord Universitetet inngår avtale med Stamina Helse om bedriftshelsetjenester

nord universitetet

Nord Universitetet har valgt Stamina Helse som ny samarbeidspartner på bedriftshelsetjenester. Stamina ble valgt på bakgrunn av en bred faglig kompetanse på alle områder innenfor Helse, Miljø og Sikkerhet, herunder arbeidsmedisin/arbeidshelse, yrkeshygiene, ergonomi, psykososialt og organisatorisk arbeidsmiljø og systematisk HMS-arbeid.

Universitetet har også sett etter en leverandør av bedriftshelsetjenester som skal bidra til nytenking og utvikling innenfor HMS-område, ha fokus på helsefremmende og forebyggende HMS-arbeid og være løsningsorientert i sitt arbeid.

Les også:  Bodø: Program for 17. mai 2024

– For oss og våre ansatte er det viktig at en bedriftshelsetjeneste kan bistå, gi råd og levere tjenester innen et bredt spekter av områder, basert på hver enkelt enhets og ansattes behov. Vi ønsker at vår samarbeidspartner hjelper oss å se bærekraftige og hensiktsmessige løsninger på våre utfordringer, med langtidseffekt på arbeidsmiljø og helse, sier Ketil Lagesen, HMS leder, Økonomi og HR, ved Nord Universitet.

Les også:  LESERINNLEGG: Døgnåpent PCI-senter må på plass!

Nord Universitet har fem fakulteter og et bredt spekter av studieretninger, 1200 ansatte og 12 000 studenter, fordelt på ni studiesteder i Trøndelag og Nordland. Universitetet har egen forskningsavdeling.

– Nord Universitet er en stor og viktig arbeidsplass i Trøndelag og Nordland som vi gleder oss stort over å få jobbe med. Det er ekstra givende å bidra til friske og motiverte ansatte når vi vet hvilken viktig jobb disse utfører for vår neste generasjons arbeidsstokk. Vi takker Nord Universitet for tilliten og gleder oss til å gå i gang, sier Trine Pettersen, avtaleansvarlig og avdelingsleder ved Stamina Helse Bodø & Fauske.

Les også:  Wood Hotel Bodø åpnet dørene med fullbooket restaurant og hotell

Stamina Helse er Norges eneste landsdekkende bedriftshelsetjeneste, med over 50 avdelinger rundt om i landet.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.