Julius Jakhelln blir Optimera-partner

julius jakhelln

Julius Jakhelln AS er en av Nord-Norges største byggevare- og jernvaredistributører til proffmarkedet. Selskapet har i dag innkjøpsavtale med Byggmakker, og fredag signerte de kontrakt med Optimera og blir Optimera-partner.

Julius Jakhelln AS er en godt etablert og solid bedrift, med røtter helt tilbake til 1800-tallet. Totalt disponerer selskapet omkring 7000 m2 lager, byggevarehus og kontorer i Bodø Næringspark, med 32 ansatte og en omsetning på nesten 200 millioner kroner i 2017.

Les også:  Bodø/Glimt første partnerklubb til EA SPORTS FC

Satser på proffen
Daglig leder, John Julius Jakhelln, er svært fornøyd med partnerskapet og mener dette vil løfte tilbudet til proffkundene og øke konkurransekraften til selskapet.

– Vårt slagord er «Vi satser på proffen» og da er det helt klart en fordel å være på lag med Optimera. Optimera innehar kompetanse og konsepter som vil gjøre oss til en mer komplett byggevareleverandør, sier John Julius Jakhelln.

Les også:  Arctic Race of Norway: Må ha over 100 løypevakter i Bodø

Vokser i nord
Optimera har vist sterk satsning i Nord-Norge den siste tiden og økt sin tilstedeværelse betraktelig. Lars Petter Grandahl, Direktør for Handel i Optimera, er strålende fornøyd med nå å ha fått en fremtidsrettet og godt etablert samarbeidspartner mot proffmarkedet.

– Julius Jakhelln AS er et veldrevet og fremtidsrettet selskap med lang erfaring innen bygg- og jernvarehandel. De sitter på mye kompetanse som vil være svært positiv for vår videre utvikling i nord, sier Lars Petter Grandahl.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.