MUSIKK: Viloet Road slipper albumet «Acoustic Live 2019»

s1

Høsten 2019 pakket Violet Road turnébussen full av tepper, gamle lamper og mye mindre utstyr og instrumenter enn de har gjort tidligere. På deres første akustiske turné ville bandet gi publikum en ny opplevelse av låtene deres, på samme måte som om bandet spiller i sin egen stue.

Det ble en stor suksess. De fleste konsertene var utsolgt og anmeldelsene var nærmest euforiske. Nå slippes live-album fra turneen.

– Gjennom kvelden har Violet Road tatt oss på en emosjonell reise, høyt og lav, gitt oss latter og tårer. Ved enden av konserten sitter nok de fleste i publikum med enorm salighet, skrev Våganavisa.

Les også:  VIDEO: Kalandra har sluppet låta "Are You Ready?"

​– Dette holder i bøttevis. Terningkast 6, og vel så det!, skrev Helgelendingen.

​– Det spiller ingen rolle om det er fullt trøkk på en stor festivalscene eller nedstrippet i et stuekoselig studio i Mosjøen, Violet Road vinner publikums hjerter uansett. I bortimot to timer holdt de det gående og det var ikke kjedelig et sekund. Terningkast 6, skrev Vefsn No.

Frister til gjentakelse 
– Vi fikk en helt ny nærhet til både publikum og våre egne egne låter. Vi besøkte mange helt fantastisk spillesteder som inspirerte oss, alt fra kirker fra middelalderen, til låver og gruver langt inni fjellet. Og ikke minst, alle disse nydelige menneskene som kom på alle ukedagene, kledd for høytidsstund, latter og alvor, sammen med oss. Det var rett og slett en stor opplevelse. Det frister veldig å gjøre flere akustiske konserter, sier bandet.

Les også:  Eurovision Young Musicians 2024 i Bodø

Konserten i Mosjøen ble tatt opp og slippes som live-album i dag. Det er ikke gjort noe pålegg eller endring på låter i etterkant. Så det som er på albumet, er akkurat slik det var på konsertene.

– På plata hører man akkurat hva vi kan. Det har vært inspirerende å jobbe ut låtene med nye arrangementer, avslutter bandet.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.