SodaStream lanserer to-go flasken My Only Bottle

sodastream

Debatten om plastens urovekkende innvirkning på miljøet er stadig aktuell og mange lurer på hvordan de kan redusere plastforbruket i hverdagen. SodaStream lanserer nå den personlige flasken My Only Bottle til å ta med for å gjøre det lettere å redusere forbruket.

Den nye flasken gjør det enklere å gjøre bærekraftige valg på farten, og på den måten redusere bruken av engangsflasker av plast. I tillegg har den en moderne og leken design.

SodaStream som er verdens ledende produsent av kullsyremaskiner, lanserer nå miniatyrflasken My Only Bottle. Flasken er designet for å være enkel å ta med seg på farten, og for å redusere bruken av engangsflasker. Med flasken vil SodaStream gjøre det enkelt for forbrukerne å redusere plastforbruket.

Les også:  50 år med tekst under korken!

Den nye flasken kommer i tre farger og har et lokk av rustfritt stål. I tillegg til en moderne og fargerik design har SodaStream utviklet en funksjonell flaske som gjør hverdagen enklere. På flaskelokket sitter det en rem som gjør det lett å bære med seg flasken, selv om det ikke er plass i vesken.

– My Only Bottle er den første SodaStream-flasken som er designet for å ta med seg når du er på farten. Fordi konseptet er at flasken skal kunne tas med, har det vært viktig at flasken kan kobles direkte til maskinene våre, og dermed gjøre det så enkelt som mulig for forbrukerne. Vi håper at vi kan inspirere flere til å ta med boblevann eller springvann hjemmefra i stedet for å kjøpe en flaske i engangsplast når tørsten melder seg, sier Michele Fitzwilliams, Nordic Marketing Director for SodaStream.

Les også:  50 år med tekst under korken!

My Only Bottle kan kobles direkte til alle SodaStreams kullsyremaskiner unntatt Crystal, og kommer i fargene Black Noir, Pink Blush og Icy Blue. Den gjenbrukbare flasken rommer 0,5 liter og er BPA-fri og UV-resistent. I tillegg tåler den oppvaskmaskin.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.