agency

Nå får du Mountain Dew som SodaStream i Bodø-butikkene

I fjor lanserte SodaStream PepsiCo-smaker som gjorde det mulig for nordmenn å lage favorittdrikken sin hjemme og samtidig unngå avfall av éngangsplastflasker. Nå øker SodaStream sin Pepsi-portefølje og lanserer smaken Mountain Dew... Les mer »
sodastream

Norge først i verden: SodaStream lanserer smaker fra Pepsi

SodaStreams norske forbrukere blir de første i verden som kan nyte sine favorittsmaker fra Pepsi hjemme. Fra uke 45 vil smakene Pepsi, Pepsi Max, 7-up, 7-up free og Mirinda være tilgjengelig i... Les mer »
sodastream

SodaStream oppfordrer til klimastreik

I forbindelse med Global Climate Strike stenger SodaStream sin netthandel og kundeservice på fredag. Samtidig oppfordres alle ansatte over hele verden til å streike for klimaet.  SodaStream International Ltd. melder at de... Les mer »
sodastream

Jernia innleder samarbeid med SodaStream: – Alle kan leve mer bærekraftig

Plastspørsmålet er mer aktuelt enn noensinne, og flere og flere leter etter bærekraftige løsninger for å redusere det daglige plastforbruket. For å gjøre nordmenns søking lettere har Jernia inngått en ny avtale... Les mer »
sodastream

SodaStream lanserer to-go flasken My Only Bottle

Debatten om plastens urovekkende innvirkning på miljøet er stadig aktuell og mange lurer på hvordan de kan redusere plastforbruket i hverdagen. SodaStream lanserer nå den personlige flasken My Only Bottle til å... Les mer »
sodastream

Salgstallene øker for SodaStream i Norge

Kullsyremaskinprodusenten SodaStream går på skinner i det norske markedet. Salget av maskiner i landet har nemlig steget med nærmere 30 prosent siden 2015. Nå ønsker selskapet å øke takten ytterligere, og da... Les mer »
sodastream

Årets aprilsnarr: Ny SodaStream brusmaskin lager brus av raping

SodaStream og den amerikanske astronauten lanserer en ny teknologi som forvandler et overskudd av karbondioksid til kullsyrevann. Helt revolusjonerende, men også oppdiktet. Kelly introduserer den innovative flasken, SodaStreamMe, i kullsyremaskinprodusentens årlige aprilsnarr.... Les mer »
drikkevann

Verdens vanndag: Slik reduserer du vannforbruket

22. mars er FNs internasjonale vanndag. Dagen ble etablert for å fremheve betydningen av at ferskvann håndteres på en bærekraftig måte. I Norge er tilgangen til ferskvann nesten uendelig. Men en rekordvarm... Les mer »