Årsresultat 2019: Rekordvekst for If

if

Forsikringsselskapet If kan vise til kraftig vekst i 2019. Det norske resultatet bidrar sterkt til veksten i Nordens største forsikringsselskap.

Sammenlignet med året før var den norske veksten i 2019 på 9,5 %, målt i premieinntekter, viser årsresultatet som ble lagt fram i dag.

If fikk nylig prisen for Norges beste kundeservice innen forsikring, for fjerde år på rad. Prisen er basert på intervjuer der 20 000 kunder er spurt om hvor fornøyde de er med sitt forsikringsselskap.

– Utviklingen i Norge er svært god for oss, med sterk vekst og fornøyde kunder. De fire siste årene har vi også sett en systematisk forbedring i kundebevaring i Norge og våre andre land, sier konsernsjef Morten Thorsrud.

Les også:  Hurtigruten vil støtte prosjekter langs kysten

De to siste årene har 160 000 nye husholdninger i Norden blitt If-kunder.

– If har aldri hatt sterkere vekst i ett enkelt år. Det merker vi på kundemassen i Norden, der vi ved årsskiftet nærmet oss 3,2 millioner private husholdninger i kundemassen, sier Thorsrud.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.