OfficeLink i Bodø – Mer enn bare betalingsløsninger

officelink

OfficeLink i Bodø startet som en lokal bedrift i Bodø som bare drev med kassaløsninger og betalingsterminaler. Nå har bedriften i Bodø utvidet med avdelinger i Kristiansand, Oslo, Jessheim og Trondheim.

Dessuten driver OfficeLink nå med mer enn betalingsløsninger og har blitt et konsern som tilbyr mer enn kassaløsninger og betlingsterminaler.

Dette har restauranten Bryggerikaia i Bodø nylig fått oppleve. Der kan nå ansatte og kunder også surfe på lynraskt nett.

Les også:  Nye tall: Bodø kommune er den 64. dyreste kommunen å eie bolig

– Jentene på Bryggerikaia Bodø er super happy for å få nytt moderne nettverk og WiFi løsning fra Mobit Bodø (OfficeLink). Dette dekker hele lokalet for gjester og ansatte. OfficeLink mer enn «bare» betalingsløsninger, sier Jøran Storeide i OfficeLink.

Det setter nok sikkert både ansatte, gjester fra Bodø og tilreisende stor pris på, siden det har blitt mer vanlig å sjekke mobilen mens man venter på maten.

Les også:  Advarer: Norske feriebiler tiltrekker seg innbruddstyver

OfficeLink-konsernet består nå av tre forretningsområder: OfficeLink driver med mobil og IT for bedrifter, Frontline som driver med betalingsløsninger og Chargeup som driver med ladeløsninger for elbiler.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.