ANNONSE: Et godt liv med godt fôr for ditt kjæledyr

hund

Vi mennesker legger ofte mye tid og energi på den næringen vi putter i oss. Hver eneste dag har vi muligheten til å ta valg for vår egen helse, blant annet i form av hva vi velger å spise.

Som levende vesener er det minst like viktig at våre elskede kjæledyr får muligheten til å leve like sunt som vi kan. Med Orijen fôr fra Petfoodnord.no kan du sørge for at ditt kjæledyr får i seg næringsrik, sunn og god mat. Dette er fôr med rene og gode ingredienser som hunden eller katten din fortjener.

Det er fullt av næring og laget med tanke på hva kjæledyret ditt burde og ikke burde få i seg. Alt ettersom du for eksempel har en stor hund eller en liten hund, en hund i mye aktivitet eller en gammel hund så er det viktig å ha en type fôr som inneholder den næringen din hund trenger.

Lignende kriterier er det også for katter. For mange kan dette kanskje være forvirrende og det kan være vanskelig å forstå hvilken type fôr man burde skaffe. Da er det perfekt at du på Petfoodnord.no kan klikke deg inn og få utfyllende informasjon om de forksjellige produktene og deres ingredienser slik at du hele tiden vet eksakt hva du gir til ditt kjæledyr.

Å gi kjæledyret sitt fôr av den beste kvalitet bestående av gode råvarer man vet hvor kommer fra, og uten farlige tilsetningsstoffer eller annet som kan være skadelig for dyret, vil optimalisere kjæledyrets liv.

Dette vil du som eier kunne merke, og det er lite som har en bedre effekt på forholdet mellom dyr og eier enn godt fôr som dyret liker.

Sørg for at ditt kjæledyr får et langt, godt og lykkelig liv med en myk pels, frisk mage og masse energi med Orijen fôr.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.