Ny revolusjonerende stavmikser fra Braun

handeland

Nå blir det enda enklere å spise sunnere. Med ”all-in-one MultiQuick 9 System” kombinert med Braun´s best ytende og kraftigste stavmikser samt en rekke tilbehørsutstyr, kan du nå blende, blande, choppe, kutte, hakke, skjære, rive, vispe, mose, lage terninger og mye mer. 

Med det nye og unike festesystemet, kan du nå med MultiQuick 9 gjøre mer enn du noen gang kunne gjøre tidligere.

– Slipp løs kreativiteten din på kjøkkenet og push grensene dine for å utforske kulinariske ferdigheter. Her får du den ultimate stavmikseren med et fantastisk utvalg av innovative tilbehør som hjelper deg med å lage fantastiske retter, sier Margita Westeus markedssjef i DeLonghi Scandinavia.

Les også:  Ha det gøy på julebordet – Respekter andres grenser

Stavmikseren kommer med en rekke praktiske tilbehør for forskjellige oppgaver. Takket være EasyClick+ funksjonen, lar MultiQuick 9 systemet deg bytte tilbehørsutstyr raskt og enkelt med et knappetrykk, hvilket gjør denne stavmikseren til den mest innovative og allsidige håndholdte enheten på markedet.

Raskere, sterkere og mer effektiv
Med sine mange innovative egenskaper skal den nye stavmikseren sikre deg topp resultat og samtidig spare deg for tid på kjøkkenet. 
Med den unike ActiveBlade-teknologien kan denne kraftige stavmikseren på 1200 watt blende selv de hardeste ingrediensene som for eksempel nøtter, harde frukter eller grønnsaker. ActiveBlade-teknologien beveger seg opp og ned og gir opp til 60% raskere ytelse og 250% mer aktivt skjæreområde å jobbe i hvilket resulterer opptil seks ganger finere blanding selv på de tøffeste oppgavene(sammenlignet med tidligere modell). 

Les også:  Topp 10: Hit reiser vi for å feire jul

PowerBell Plus-bladene sørger for at du ikke trenger å kutte ingrediensene i små biter da den klarer å håndtere større biter selv. Slik sparer du både tid og krefter.

SmartSpeed-funksjonen gjør at du kan endre på hastigheten når du selv ønsker det, slik at alt blir perfekt kuttet opp og resultatet blir finere blending og jevnt resultat.

– Dette er den ultimate stavmikseren for deg som ønsker å blende, kutte eller raspe forskjellige ingredienser uten å måtte bruke for lang tid med for eksempel å kutte frukt og grønnsaker på forhånd, forteller Westeus. 

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.