Nattestengt veg i Øksnes

nfk

Nå blir det et par uker med nattestengning på fylkesveg 821 mellom Steinslandsfjorden og Staven. Årsaken er stikkrenneskift.

I perioden onsdag 23. august–fredag 8. september blir fv. 821 stengt i tidsrommet klokka 21:00–06:00. Det blir skiltet omkjøring via fv. 7674 Alsvåg/Lifjorden. Det er fri ferdsel natt til lørdager og søndager. 

– Nå skal vi skifte stikkrenner, og siden vi må grave over vegen kommer vi dessverre ikke utenom stengninger. Her jobber vi på natta, så da blir trafikken heldigvis mindre berørt. Dette er et forarbeid til at det skal asfalteres senere, så da blir det bedre veg, sier faggruppeleder Jim Roger Andersen i Nordland fylkeskommune. 

Les også:  YAM skal gi unge i Nordland verktøy for å mestre eget liv

Arbeidet starter like etter Staven, og flytter seg videre inn til Steinlandsfjorden. 

– Ring Vegtrafikksentralen på telefon 175 hvis du vil ha mer informasjon om hvor arbeidet skal foregå samme kveld/natt, sier Andersen. 

Oppdaterte trafikkmeldinger finnes på 175.no. Vær oppmerksom på at det kan bli endringer/justeringer. Sjekk gjerne hele strekningen du skal kjøre, det kan være arbeid andre steder som påvirker fremkommeligheten din.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.