Skal holde kontroll på milliarder i fylkeskommunen

nfk

Nordland fylkeskommune har tilsatt Kariann Skar Sørdahl i stillingen som seksjonsleder virksomhetsstyring.

Seksjonen har ansvaret for å ivareta fylkeskommunens arbeid med budsjett, regnskap, anskaffelser og overordnet styring.

– Vi får en svært kompetent person i Kariann, som skal ha det overordna ansvaret for budsjett og regnskap, sier fylkesdirektør for finans og organisasjon, Even Jarl Ediassen.

Kariann Skar Sørdahl er utdannet siviløkonom ved Siviløkonomutdanningen i Bodø, og har i tillegg en mastergrad i ledelse fra Colorado State University i USA.

Les også:  HentMeg-bussen i Bodø blir enda bedre

– Kariann Sørdahl kommer fra stillingen som administrasjonssjef i firmaet Safe Living AS, og har tidligere vært økonomisjef og kommunalsjef i Fauske kommune. Hun har også bakgrunn fra DnB, Innovasjon Norge og Samferdselsdepartementet, underbygger Ediassen.

Fylkesdirektøren er svært fornøyd med å få Kariann Skar Sørdahl som medarbeider i Nordland fylkeskommune, en fylkeskommune med et årlig budsjett på nær åtte milliarder kroner.

– Karianns bakgrunn, og særlig hennes bakgrunn som økonomisjef fra kommunal sektor vil være med på å styrke oss på det finansielle området.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.