Nå kan du få hunden din på et frimerke!

hund

Posten leter nå etter hunder som skal pryde mange millioner frimerker. 12. juni neste år gir Posten ut fire frimerker i millionopplag med hunder som motiv. Sammen med Norsk Kennel Klub inviteres alle norske hundeiere til å nominere nettopp sin bestevenn som motiv. 

− I Norge finnes det 560.000 hunder. De er høyt elsket av sine eiere og vi regner med at mange vil prøve å få dem på frimerke. Det er knyttet mye ære i det å komme på norske frimerker, og jeg gleder meg  til å plukke ut vinnerne, sier frimerkedirektør Halvor Fasting i Posten. 

Bildene lastes opp på Postens eller Kennelklubbens Facebookside,  eller legges på Instagram med hasttaggen #frimerkehund. Legg ved en kort begrunnelse for hvorfor nettopp din hund bør velges. 

De fire bildene og beskrivelsene som får juryen til å logre ivrigst, blir plukket ut.

Vinnerne får besøk av en profesjonell hundefotograf som tar bilder av hundene, og frimerkene blir laget av en profesjonell frimerkedesigner. Fristen for forslag er søndag 3. november – så her er det bare å få fart på labbene og laste opp.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.