jul

Disse hundenavnene var mest populære i 2022

Hva skal hunden hete? Agria Dyreforsikring har samlet en liste på de 40 mest populære navnene som norske valper fikk i 2022. Er navnet til hunden din på listen? De mest populære... Les mer »
jul

Mattilsynets råd til hundeeiere på nyttårsaften

Nyttårsaften er ingen fest for de firbente. Mange hunder er livredde for raketter, smell og skuddlyder, men det er mulig å gjøre kvelden lettere for din firbente venn. Mattilsynet oppfordrer alle hundeeiere... Les mer »
jul

Mattilsynet: Slik gir du hunden en fin juletid

I julen er det mange kjæledyr som opplever at hverdagsrutinene endrer seg. Det kan være flere folk i huset, vi drar oftere bort og får oftere besøk. Siden hunden er et vanedyr... Les mer »
World Dog Alliance

Hundekamp på Stortinget vekker internasjonal oppmerksomhet

Stortinget bestemte torsdag at det må sørges for at det ikke avles frem individer som trenger medisinsk eller kirurgisk behandling for å kunne leve verdige liv. Avgjørelsen får oppmerksomhet fra Asia. Mennesker... Les mer »
hund

LESERINNLEGG: Grov dyremishandling må straffes strengere

Fremskrittspartiet ønsker et samfunn som står på offerets side, uavhengig av om offeret har fire poter eller to bein. Av: Stortingsrepresentant Tor Andre Johnsen, dyrevernpolitisk talsperson FrP. I regjering sørget FrP for... Les mer »
hund

Høstens farer for hunden

Høstferien er her for mange, og for andre er den rett rundt hjørnet. Dersom du har hund kan det være lurt å være litt ekstra oppmerksom – Agria Dyreforsikring advarer om flere ting... Les mer »
hund

Mange flere tar med hunden på jobb

Pandemien og hjemmetilværelsen gjorde at mange fikk tilbringe mye tid med hunden sin. Nå som arbeidslivet er mer normalt tar hele 20% av hundeeierene hunden med på jobb, viser en fersk undersøkelse... Les mer »
kassandra petsa

Nordland dyrepoliti ett år

I ett år har Stine Marie fungert som Nordlands første dyrepoliti. I den anledning tok politisk nestleder i Nordland FrP, Kassandra Petsa, kontakt for et møte for å få høre om erfaringene så... Les mer »
hund

Hundeeiere – Se opp for giftig sopp i skogen

På høstens fine turer gjelder det å passe på hva hunden din slikker på tygger og i seg. Hvert år er det flere hunder som blir forgiftet av sopp. De fleste blir... Les mer »
hund

Slutt på båndtvangen – Hva du som hundeeier bør tenke på

Båndtvangen er over 21. august, og mange hunder kommer til å være løse på tur i parken eller i skogen. Hunder pleier å elske å løpe løse, men er det fritt frem... Les mer »