tilskudd sport

Tråkker skiløypene i Bodø

Når det er snø bruker Bodø kommune mye ressurser på å tråkke skiløyper. Men nykjørte skiløyper og løse spor ødelegges fort. For at det skal bli best mulig for alle, ber Bodø... Les mer »
hund

Navnetrender for hunden i 2021

Mange har fått seg en firbeint gledesspreder i 2021. Agria Dyreforsikring har samlet inn de 40 mest populære valpenavnene i 2021. Finner du navnet til hunden din på listen? Trenger du inspirasjon... Les mer »
jul

Julemat kan være farlig for hunden din

Juletiden betyr god mat, men tro ikke at pinnekjøtt og ribbe også er godt for hunden din. Hvert år i julen får Tryg Forsikring mange henvendelser fra kunder hvor deres firbeinte venn har... Les mer »
jul

Slik gir du hunden en fin jul

Gode rutiner, riktig mat og nok hvile i familieselskapet gjør at kjæledyret får det like koselig som deg i høytiden. I julen er det mange kjæledyr som opplever at hverdagsrutinene endrer seg.... Les mer »
hund

Mange angrer på hundekjøp

1 av 6 som har skaffet kjæledyr under pandemien er misfornøyd med å ha det nye dyret, viser undersøkelse.   Gjensidige gjennomførte i mai en undersøkelse via Ipsos med 4 200 deltagere.... Les mer »
narvik

To kvinner reddet fra fjellet ved Narvik

Politiet fikk melding tirsdag kveld fra to kvinner som hadde gått seg fast i Biesfjord-fjellet ved Narvik. Det var dårlig vær i området. Kvinnene ble funnet i god behold kl. 01.30, opplyser... Les mer »
hund

Mattilsynet hindret ulovlig innførsel av 34 hunder i storaksjon

Mattilsynet gjennomførte i perioden november 2020 til april 2021 en aksjon hvor alle som passerte grenseovergangen til Norge over Gardermoen, Svinesund og Ørje med hund, ble kontrollert. I aksjonen ble det blant... Les mer »
sommer

LESERINNLEGG: Dyrene tar ikke sommerferie

Under koronapandemien har mange fått kjæledyr. Det er hyggelig at mange har funnet selskap i dyr, men de er ikke ordinære varer med en byttelapp. Med et kjæledyr følger også et stort... Les mer »
sommer

Ikke la hunden være alene i bilen!

Temperaturen stiger fort i en parkert bil. Visste du at det kan bli 85 grader i en bil som står parkert i solen, når det er 22 grader ute? Det kan gå... Les mer »
tryg

La ikke påsketuren ende i tragedie

Påsken er høysesong for kuttskader på hunder, og hvert år blir mange firbeinte turkamerater skadet på skitur. Skader skjer ofte på grunn av fjellski med stålkanter, og er noen ganger svært alvorlige. –... Les mer »