katt jul

Hunde- og katteeiere: Pass på i kulda!

Vinterkulda biter seg fast over landet og med de lave temperaturene er det viktig å holde et ekstra øye med hundene og kattene våre. De kan nemlig få frostskader som kan gi... Les mer »
agira

Refleks redder hundeliv

Nå er det på tide å se over reflekser og lys! Agria Dyreforsikring tipser om hvordan du kan forsikre deg om at du og hunden din syns bra i mørket. En person... Les mer »
hund

Søvn har stor innvirkning på hunden din

Sover hunden din for mye? Agria Dyreforsikring forteller om hvor mange timer i døgnet det er vanlig at hunder sover og hva du bør være obs på når det gjelder din hunds... Les mer »
hund

Slutt på båndtvangen – Men ikke fritt frem

Båndtvangen er over og mange hundeeiere gleder seg til å slippe sin firebeinte venn løs. Andre gruer seg fordi de er redde for at en løs hund skal komme styrtende og skade... Les mer »
hund

6 av 10 kjæledyreiere vet ikke dette

Matallergi er den utløsende faktoren som får de fleste til å vurdere å skifte fôr til kjæledyret sitt. Likevel oppgir bare 30 prosent at de vet hvordan de oppdager matallergi hos de... Les mer »
bil hund

Slik tar du vare på kattens eller hundens hud

38 prosent av hudproblemer hos hunder oppstår i løpet av det første leveåret. Derfor er det viktig å være oppmerksom på dyrets atferd og når den avviker fra normen selv når kjæledyret... Les mer »
bil hund

Sommerens farlige feller for hunder: Eksperten advarer

Sommer og sol byr på farer og utfordringer for hunder og eiere. Mustis hundeekspert, Magda Nawrocka, advarer om de skjulte truslene og gir viktige råd til hundeeiere for å sikre at våre... Les mer »
hund

Er brennesle farlig for hunder?

Hunder kan brenne seg på brennesle på områder der de har lite pels. Det kan være smertefullt for hunden, akkurat slik som for oss mennesker. Agria Dyreforsikring gir deg noen tips om... Les mer »
sommer

Stadig flere velger ferie som inkluderer kjæledyrene

Sommerferien står for tur og 19 prosent oppgir at de kun vil reise til steder hvor kjæledyret kan være med. Det viser ferske tall fra Den store kjæledyrundersøkelsen 2023, en undersøkelse Kantar... Les mer »
bil hund

Norsk Kennel Klub advarer: Ikke forlat hunden i en varm bil

Sola og sommervarmen viser nå sin styrke flere steder i landet. En hund som er etterlatt i en bil i sola kan utsettes for overoppheting, noe som fører til store lidelser og... Les mer »