nfk

Arbeiderpartiet vil styrke veterinærtjenestene i Nordland

Ap tok opp styrking av veterinærtjenestene i Nordland fylkesting nylig. Arbeiderpartiet vil nå styrke veterinærtjenestene i Nordland. Årlig tildeles det penger fra Statsforvalteren til kommunene og veterinærvaktdistriktene for å sikre forsvarlig og døgntilgjengelig... Les mer »
hund kake

En av to norske hunde- og katteeiere feirer bursdagen til dyret sitt

«Feirer du bursdagen til hunden eller katten din?» Dette spørsmålet ble stilt av forsikringsselskapet Agria i en stor undersøkelse blant dyreeiere i åtte Europeiske land. Undersøkelsen viser at det er en klar... Les mer »
vinter

Hund i kald bil? Tenk på dette!

At varme biler kan være en dødsfelle for hunden om sommeren er allment kjent. Agria Dyreforsikring advarer om at også kalde biler kan bli en fare for hunden. Når det er under... Les mer »
hund

Se listen: Topp 20 mest populære hundenavn i 2023

Akkurat som med babynavn så er det trender for hvilke navn vi velger til hundene våre. Forsikringsselskapet Agria ha i en årrekke utgitt lister over de mest populære dyrenavnene. Er navnet til... Les mer »
jul

Slik skjermer du hunden mot fyrverkeri

Mange hunder lider av sterk redsel og stress når det avfyres fyrverkeri. Hvert år rømmer hunder hjemmefra på nyttårsaften, og flere kommer aldri til rette. Norsk Kennel Klub deler her noen tips... Les mer »
jul

Derfor skal du ikke gi hunden julemat

Juletiden betyr god mat, men tro ikke at pinnekjøtt og ribbe også er godt for hunden din. Hvert år i julen får Tryg Forsikring henvendelser fra kunder som har et kjæledyr som... Les mer »
jul

Hunde- og katteeiere: Si dette til julegjestene!

Familie og venner banker på døren for å komme i juleselskapet ditt. Men, idet du hilser gjestene velkommen, benytter hunden anledningen til å løpe ut i hagen. Porten er åpen, og friheten... Les mer »
katt jul

Hunde- og katteeiere: Pass på i kulda!

Vinterkulda biter seg fast over landet og med de lave temperaturene er det viktig å holde et ekstra øye med hundene og kattene våre. De kan nemlig få frostskader som kan gi... Les mer »
agira

Refleks redder hundeliv

Nå er det på tide å se over reflekser og lys! Agria Dyreforsikring tipser om hvordan du kan forsikre deg om at du og hunden din syns bra i mørket. En person... Les mer »
hund

Søvn har stor innvirkning på hunden din

Sover hunden din for mye? Agria Dyreforsikring forteller om hvor mange timer i døgnet det er vanlig at hunder sover og hva du bør være obs på når det gjelder din hunds... Les mer »