Bodøposten.no solgt til Schibsted for 5 millioner

bodøposten

Den lokale nettavisen Bodøposten.no i Nordland har blitt enige med Schibsted Media Group om en salgssum for overtakelse av Bodøposten.no. Forhandlingene mellom partene har foregått i flere uker.

Bodøposten.no ble etablert i september i 2017 og har markert seg som et betydelig mediehus i landsdelen med gratis nettavis, video nyheter, podcast og nettradio. Og nå har Schibsted blitt enige med Bodøposten.no om oppkjøp.

– Vi synes Bodøposten.no var en interessant oppkjøpskandidat etter gjennom lang tid å ha levert høye lesertall, oppkjøpet gir Schibsted en solid posisjon i Nordland som en ledende nyhetsformidler, sier Kristin Skogen Lund som er konsernsjef i Schibsted Media Group.

Les også:  Nye tall: Stadig flere dropper tradisjonell TV

Gunnar Andreassen, som er redaktør i Bodøposten.no, forsikrer at den nye eieren vil ivareta leserne i Bodø og i resten av landet sine interesser med å følge opp den redaksjonelle linjen nettavisen har lagt opp til.

– Bodøposten.no har etter oppstarten vært et talerør folk i nord og blitt en viktig nyhetsformidler, ikke bare for Bodø, men også for Norge. Jeg synes dialogen med Schibsted har gått greit og stoler på at de som nye eiere vil fortsette vår redaksjonelle linje, sier redaktør Gunnar Anderassen i Bodøposten.no.

Les også:  3 millioner ekstra til Nordlandsmuseet i Bodø

Redaktøren kan også bekrefte at redaksjonen er uforandret. Overføringen av eierskapet skal ifølge de nye eierne formelt skje fredag 12. april 2019.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.