Nå er det norsk stemmestyring på iRobot støvsugere

irobot

Hittil har vi kunnet stemmestyre våre Wi-Fi-tilkoblete robotstøvsugere med engelske kommandoer med Alexa kompatible enheter. I løpet av vinteren kan din Roomba også stemmestyres med Google Assistant / Google Home og med norske kommandoer.

iRobot utvider måtene du kan interagere med din Wi-Fi®-tilkoblete Roomba® robotstøvsuger. I løpet av denne vinteren blir Wi-Fi-tilkoblete Roomba robotstøvsugere kompatible med Google Assistant / Google Home. Med norske kommandoer kan du stemmestyre din robot og be den om å ”starte”, ”stoppe”, ”pause” samt ”å kjøre til lading” på norsk. Stemmestyring via Google Assistant / Goggle Home er en av de spennende nyheter i iRobot HOME appen, som er tilgjengelig i App Store og Google Play.

Les også:  Nordnorsk stjernelag vant innovasjonskonkurranse – Vil blåse liv i Distrikts-Norge

Google Assistant / Google Home og Roomba-integrasjonen er tilgjengelig for alle i Danmark, Sverige og Norge – på dansk, svensk og norsk.

– iRobot søker hele tiden etter muligheter innen for det Wi-Fi-tilkoblete hjemmet, for på den måten å sikre at våre kunder får den best mulige opplevelse med våre rengjøringsroboter. Stemmestyrte enheter har inntatt markedet, og blitt en stor suksess. Derfor er det klart, at kundene krever enklere måter å interagere med et stigende antall apparater og teknologier i hjemmet, sier Colin Angle, formann og CEO for iRobot.

Les også:  Google Maps: Dette er årets mest søkte turistdestinasjoner i Norge

iRobots seneste skudd på stammen innen for Wi-Fi-tilkoblete robotstøvsugere er Roomba e5, som ble lansert i september 2018. Roomba e5 er utstyrt med innovativ teknologi, som sikrer deg et rent hjem og gir deg en bedre rengjøring til en overkommelig pris.

Roomba e5 er optimert med en kraftig vakuumteknologi, som gjør det enkelt å få rene gulv – hver dag. Det hele starter med premium 3-trinns rengjøringssystem med Dual Multi-Surface gummibørster, Power-Lifting sugeevne med 5 x kraftigere sugekraft samt et High Efficiency-filter til effektivt å samle opp skitt og hår fra kjæledyr – det du ser og det du ikke ser.

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.