MUSIKK: Yaeji ute med låta «For Granted»

playground

Produsent, DJ og artist Yaeji har med sine sjangeroverskridende klubb-produksjoner blitt et globalt ikon og er nå ute med låta «For Granted».

Det som begynte med mikser for det lokale undergrunnskollektivet Discwoman og for magasinet The Fader nådde et nytt nivå for artisten med den hyllede mixtapen «WHAT WE DREW 우리가 그려왔던» fra 2020.

7. april slipper artisten sitt debutalbum «With A Hammer», et 13 spor langt album som viser hvilken mangefasettert artist hun er. Her mixer hun sine røtter fra klubbmusikken med koreansk indierock, elektronika, og 90s pop, samtidig som vi følger hennes reise gjennom sorg og tvil.

Les også:  Over 200 000 har sett "Den første julen i Skomakergata"

Siden sitt gjennombrudd med EP2 i 2017 har Yaeji vært å høre i samarbeid med Charli XCX og den koreanske artisten OHHYUK, hun har produsert remixer for Dua Lipa og Robyn, og spilt live på festivalscener over hele verden –  blant annet på Øyafestivalen.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.