MUSIKK: Ruben ute med ny singel – Lay By Me

universal

Med sin første låt, ”Walls” entret han den skandinaviske musikkscenen med en tyngde man sjeldent ser ved første låtslipp. Med sin andre singel, ”The Half” entret han nok en gang topplistene i Norge. Etter et fantastisk debut-år er han nå klar for å toppe nominasjonen som ”Årets Nykommer” på P3-gull med et nytt låtslipp 28. Desember med singelen, “Lay By Me”.

Med sin særegne stil lager norske Ruben perfeksjonerte poplåter som treffer dypt inne i sjelen. Han setter ord på følelser på en genuin måte som mange kan relatere til.

Les også:  Eurovision Young Musicians 2024 i Bodø

– “Lay By Me” er jeg som prøver å gi tilbake til folk som trenger det. Denne årstiden kan oppleves som mørk og ensom for mange og da er det viktig å ikke glemme at man har noen. Om det ikke er noen man fysisk kan ligge inntil så er det alltid noen der dersom man søker det, sier Ruben.

Les også:  VIDEO: Kalandra har sluppet låta "Are You Ready?"

Ruben har gjennom sin slående musikk blitt kjent for å bringe opp temaer som kan være vanskelig å prate om for mange. Han oppfordrer til å prate sammen åpent fordi det har gjort underverker for han selv.

– 2018 har vært et helt surrealistisk år. Det varmer å se hvor mange som kan relatere til musikken jeg lager. Vanskelig å sette ord på hvordan folk som hører og sender meldinger har løftet meg ut av mørket gjentatte ganger. Om musikken min kan gjøre det samme for noen andre er det ingenting som ville gledet meg mer, forteller Ruben.

Les også:  Eurovision Young Musicians 2024 i Bodø

Ruben er i studio om dagen for å ferdigstille sin første EP som skal slippes i starten av 2019.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.