MUSIKK: Øystein Hegvik tolker Maria Menas «Home for Christmas»

universal

Som vinner av Idol 2018 har Øystein fått en pangstart på sin karriere. «Before I Go» har passert over 4 millioner streams og for kun et par uker siden slapp han den majestetiske balladen «Dancing When You`re Gone» som forteller historien om å la de negative tingene være igjen i fortiden og se fremover.

Nå er han klar for å slippe sin egen versjon av den kjente julelåten «Home for Christmas» som har en sterk og litt annerledes betydning for artisten selv.

Les også:  Bikelane slipper låta "Toes"

– I år så gleder jeg meg ikke til jul, fordi det eneste jeg tenker på er at det er noen som mangler. Dette blir første jul uten bestemoren min. Hun som var min bestevenn. Hun som for meg alltid har vært mye av julegleden med all julebaksten hun stod for, at hun alltid kom på julebesøk for å feire julen sammen med oss og bare det å få tilbringe masse tid med henne.Dette gjør at «Home for Christmas» har fått en helt ny og spesiell betydning for meg. Når jeg nå hører låten ser jeg for meg bestemor som kommer gående opp den snødekte trappa til huset vårt etter at vi har hentet henne hjemme på Møre og hun skal bli hos oss i noen uker. Det er sårt å tenke på at dette er noe jeg aldri mer vil oppleve, sier Øystein.

Les også:  Bodø: Program for 17. mai 2024

– Jeg har laget min egen versjon av «Home for Christmas» for å gjenoppleve at hun kommer «hjem» til jul, for å føle nærværet til bestemor og julegleden hun ga meg.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.