MUSIKK: Larsiveli ute med EPen «Tvilling»

universal

Nå har Larsiveli sluppet EPen «Tvilling» som han har skrevet og spilt inn delvis ute i rus, og som rusfri. Tittelen er satt for å markere den indre krigen mellom to personligheter.

Larsiveli har plassert Horten på kartet for lenge siden, men ble godt kjent da han havnet på «alles” lepper med fjorårets gjennombruddslåt “Baby”, som ble A-listet på NRK P3 fra april til august.

Les også:  MUSIKK: Frode Alnæs ute med låta "Byen min"

Rapperen har en egen evne til å formidle sterke følelser, i kombinasjon med unike ferdigheter og musikalitet. Han er «…en av de mest fleksible rapperne i landet, med en evig omskiftelig rapflow» (Klassekampen), «stahet og sult, blandet med ydmykhet og koketteri» (Natt &Dag), med et «sjeldent stjernepotensiale» (Dagbladet).

Larsiveli er også en overbevisende live-artist, og han har gjort uforglemmelige konserter som Havna 0150 høsten 2018, John Dee som soloartist sist november, og Rockefeller med broren Makko Makeba i 2017.

Les også:  Slik markeres Utøya-terroren 22. juli i Bodø 2021

Han har brukt det siste året i studio for å ferdigstille den kommende EPen Tvilling, og har samtidig sluppet flere smakebiter derfra. Høsten 2018 kom singelen “Dykker dypt”, en svært personlig låt som handler om rus og å møte sine egne demoner. Senere kom låten “Mamma Mia”, der Larsiveli virkelig får skinne som rapper.

Tittelen Tvilling henspeiler på to ulike sider ved Larsiveli sin personlighet.

Les også:  Odd og Vega med konsert på Kjerringøy

– Tvilling er en EP som er spilt inn delvis ute i rus og også som rusfri. Tittelen er for å markere denne indre krigen mellom to personligheter. Jeg har kommet mere i kontakt med han jeg vil være og vil dele denne reisen med alle mine fans og støttespillere, Larsiveli.

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.