MUSIKK: Jess Morgan – Leytonstone

drabant

Det er ikke mange ukene siden evig produktive, og ikke minst særdeles dyktige, Jess Morgan slapp hennes henholdsvis tredje og fjerde låt i år, «Blue Jay» og «Valentina». Men den britiske låtskriver-maskinen kjører fortsatt på for fullt.

– Det er en merkelig tid i England akkurat nå, og det inspirerte meg til å skrive disse sangene, sier Jess Morgan om sine nye låter.

Les også:  VIDEO: Kalandra har sluppet låta "Are You Ready?"

Jess Morgan har tidligere spilt inn musikk i Bergen, sammen med HP Gundersen og Daniel Birkeland. Jess er en utmerket historieforteller, og byr på musikk med både hjerte, sjel, lidenskap og velbehag. Musikken hennes har derfor – naturlig nok – dratt til seg oppmerksomhet fra BBC Radio 2, BBC 6 Music, Uncut, The Telegraph, The Guardian, R2 og Folk Rock UK – for å nevne noen.

Les også:  Eurovision Young Musicians 2024 i Bodø

– Myndighetene våre skaper med vilje en fiendtlig atmosfære i kjølvannet av Brexit, ved å selge infrastrukturen vår bit for bit. Disse sangene handler om å ville se noe godt, men ikke vite hvor man skal se. Jeg vil bare vite at det finnes noe håp, sier Jess Morgan.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.