MUSIKK: Crazy Ass slipper club-låta «Huba Liba»

crazy ass

Etter å ha gitt ut kun to låter har Crazy Ass allerede blitt en kjent artist for mange. Hans debutsingel «Vil Du Bli Min Ex» har allerede blitt streamet mer enn 250 000 ganger, og nå er han klar med hans nye singel «Huba Liba».

I en tung beat får vi bli med festens far inn på klubben. Her er det ingen rom for hverdagsbekymringer som gravide ekser og kræsja Porscher. Uansett om Thaidamen din er mann eller om hiv-testen e grønn har Crazy Ass kun en ting å si: Bare dans.

Les også:  Bodø: Program for 17. mai 2024

Vanligvis når en artist slipper ny musikk stiger antall månedlige lyttere markant før det etterhvert går ned igjen. Siden Crazy Ass slapp hans sommerlåt «Bli Me I Min Princess» i juni har månedlige lyttere doblet seg fra 22 000 til 44 000. Dette viser at flere og flere deler låtene og legger de til i spillelister.

– Det er utrolig artig å se at folk setter pris på musikken. Det viser at jeg iallfall gjør noe rett, gliser Crazy Ass idet han setter champagneglasset til munnen.

Les også:  Grasrotandelen: 280 millioner utbetales nå

I juli ble Crazy Ass invitert til hjembyen sin i Tromsø for å ha en gjesteopptreden på Prelaten. Det skapte en 120 meter lang kø opp i storgata. Bortimot 900 festglade tromsøværinger var innom for å se Crazy Ass sin første opptreden. Tromsøværingene var sultne på fest, og Crazy Ass måtte hele 3 ganger opp på scenen i løpet av kvelden.

– Det var jo bare en test for å se om det kom noen hvis jeg inviterte til fest, og det gjorde det. Jeg holdt på å bli sprengt av scenen, sier en overrasket Crazy Ass.

Les også:  Lanserer egen Eurosong Radio
Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.