Årets nyheter innen gass- og kullgriller fra Weber

weber

Nå er Webers nyheter innen gass- og kullgriller på markedet. Webers revolusjonerende griller er både brukervennlige og praktiske, der hver minste detalj er nøye gjennomtenkt. Nytt av året er både flere nye funksjoner og mange smarte forbedringer – som vil kunne øke grillgleden til de fleste.

Master-Touch GBS Premium er en moderne versjon av den legendariske kullgrillen fra 1952. I år er den klassiske kullgrillen anno 2019 oppgradert med et smidig hengsel i lokket som gjør det enkelt å åpne og lukke grillen, en iGrill-holder slik at termometeret har et sted å festes på grillen og en GBS-grillrist med muligheter for Weber Gourmet BBQ System. Master-Touch GBS Premium er også en 3-i-1 grill som tilbyr tre funksjoner som kan ta grillingen til et helt nytt nivå.

Les også:  Rekordhøy interesse for turer i norsk natur

Webers gassgrill Genesis II har de siste årene utviklet seg til å bli nordmenns favoritt! Den første grillen i Genesis II-serien kom på markedet i 2016, og siden den gang har grillen blitt kjent som en best-i-test-vinner. Etter flere år med justeringer, presenterer nå Weber sine 2019-modeller i serien; noen nytilpassede gassgriller med gjennomtenkte egenskaper.

Weber lanserer også en ny gassgrill-serie som er tilpasset mindre familier og par som ønsker en kraftig grill, men som egentlig ikke har plass på terrassen eller i hagen. Her får du en klassisk gassgrill fra Weber til en god pris. Den nye Spirit II gassgrill-serien tilbyr to eller tre brennere med mange funksjoner – uten å ta opp for mye plass.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.