MUSIKK: Crazy Ass ute med sommerlåta «Bli Me I Min Princess»

crazy ass

Bare noen uker etter at Crazy Ass ga ut sin debutsingel «Vil Du Bli Min Ex» som ble en hit, slipper han nå sin oppfølger med sommerlåta «Bli Me I Min Princess».

I en tropisk innpakning får vi bli med på en reise fra Tromsø til Hawaii med festens far. I en båt som alltid har kaldt øl og hester fra Dubai, serverer han hummer til frokost etterfulgt av et morgenbad i champagne.

Les også:  Nordlendinger trenger julemusikk: I år blir julestemningen ekstra viktig

«Bli Me I Min Princess» handler også om inkludering, noe som er viktig for Crazy Ass. Alle skal føle seg inkludert i Crazy Ass sin verden. Store og små. Sort eller hvit. Men det å være annerledes har ikke alltid vært akseptert, og det har gjort at han elsker mangfold og det fargerike liv.

– Jeg kommer fra en plass hvor det ikke var rom for å skille seg ut. Jeg har aldri følt at jeg har passet inn. I mitt univers er det derimot plass for alle som vil bli en Crazy, forteller artisten til Bodøposten.no.

Les også:  Hanne Mjøen ute med EPen "Fall in Love / Apart"
Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.