MUSIKK: Adrees tilbake med ny låt – «Harder»

universal

Andreas Estenstad, bedre kjent som Adrees, har sluppet sin nye singel «Harder». Trønderen har rukket å bli 18 år og ble kjent gjennom TV2 sereien «The Stream», høsten 2016.

Siden da har Adrees  rukket å slippe en rekke låter.  Blant disse er «Stinkin’ Rich», som  Adrees  gjorde i studio med Jesper Borgen, Magnus Bertelsen og Tommy La Verdi, «River»  skrevet av Jens  Siverstedt, Jonas Wallin og Astrid S, og «Breakup» som  Adrees  skrev sammen med Filip Lindfors.

Les også:  Nordland fylkeskommune bruker 3 millioner på opera i Venezia

 Adrees  var også  featuring på singelen  “Stranger” av OKEY (Ola  Høsflot Klæbo) i 2018. 

Det siste året har vært hektisk for  Adrees, med  managementavtale, samt en rekke turer over dammen til LA og til Stockholm hvor han har spilt inn en haug med nye låter.

Nå er han klar med sin nye singel “Harder”, som han har s krevet i  session  i Stockholm sammen med  Gustav Nystrøm, Fanny Arnesson og David  Kjellstrand. 

Les også:  Ane Brun Grammis-nominert for albumet «Nærmere»

– «Harder» skrev jeg med en fantastisk gjeng fra Stockholm. Vi hadde umiddelbart en sterk kjemi og det var masse kreativitet i rommet den dagen vi skrev «Harder». Jeg er veldig stolt over det vi har fått til sammen og gleder meg til å slippe dere skal få høre låta, sier Adrees.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.