Motvind Norge styrker kampen mot vindkraft

motvind norge

Landets raskest voksende natur- og miljøvernorganisasjon styrker organisasjonen. Ett år før stortingsvalget intensiverer Motvind Norge kampen mot vindkraft og styrker laget.

Det nye er at styreleder Eivind Salen skal ha en mer operativ rolle og enda bedre kontakt med medlemmene, Aina M. Hauge blir kommunikasjonssjef, mens John Ivar Myklebust blir leder for organisasjon og utvikling.

Stillingen som generalsekretær foreslås avviklet, og Rune Haaland går over til å arbeide spesielt med finansiering av den sterkt voksende virksomheten. Avtroppende generalsekretær har i oppstartsåret gjort en formidabel innsats, noe styret i Motvind Norge takker han for.

Les også:  Ny rapport: Barnevernet slaktes av Helsetilsynet

– På mindre enn ett år har vi blitt en slagkraftig organisasjon som har bidratt sterkt til å endre synet på og holdningene til vindkraft. Vi har snart nittentusen betalende medlemmer og flere hundre tusen medlemmer på våre Facebookgrupper. Vi styrker nå organisasjonen administrativt, og med en tydelig struktur på kommunikasjonsarbeidet skal vi få bedre kontakt både med medlemmene og samfunnet, sier styreleder Eivind Salen.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.