ANNONSE: Plei kjærligheten på spa

At det er vanskelig å vedlikeholde lidenskapen i en stresset hverdag er noe de fleste par kan nikke gjenkjennende til. I begynnelsen, når man er nyforelsket og ser alt gjennom rosa briller, er det selvfølgelig ukomplisert.

Hver regnværsdag blir møtt med entusiasme, for dere kan da ligge i sengen hele dagen og se på film med god samvittighet. En lang bilkø tas med stoisk ro, fordi med alle deres interne vitser og gode samtaler er det å sitte i en bil i fire timer ikke et irritasjonsmoment, men heller en mulighet til å tilbringe kvalitetstid sammen.

Men, akk – hverdagen vil uunngåelig komme, selv for de mest klissete par, og da er det helt normalt å oppleve at det kan være vanskelig å finne plass til hengivenhet og intimitet. Kjenner du deg igjen? Fortvil ikke, du er ikke alene, og løsningen er enkel. Det handler bare om at man må finne tid til hverandre, og være villig til selv å skape de øyeblikkene hvor romantikken kan blomstre.

Les også:  ANNONSE: Gjenoppblomstringen av plakater i moderne interiører

Hvor finner man vel prima vekstforhold for romantikk? Det finner du på spa! Er dere bosatt eller på besøk i hovedstaden, kan du lese mer om spa i Oslo her.

Hvordan holde liv i romantikken
Som sagt er det å ta seg tid til hverandre en viktig del av det å holde forholdet levende og godt. Dog er det ikke nok å bare sette av noen timer i kalenderen hver uke for å dra på stevnemøter eller gjøre morsomme ting sammen.

Det hjelper ikke at dere har avtalt å dra på en romantisk middag i helgen for å nære intimitet og la kjærlighet til hverandre vokse, hvis partneren din sitter med øynene klistret til mobilskjermen hele kvelden, eller om du bruker kvelden på å stresse over om barnevakten klarer å holde styr på ungene der hjemme.

Les også:  ANNONSE: Gjenoppblomstringen av plakater i moderne interiører

Det å faktisk være tilstede med partneren når dere er sammen, er essensielt. Derfor kan det å dra på spa være en fantastisk måte å sette av tid til hverandre på. Legg fra dere telefonene, ikke la hverdagens distraksjoner forstyrre dere. Tre inn i en oase av ro og nytelse, hvor dere kan gjenoppdage dere selv – og hverandre. En annen god ting ved å legge et stevnemøte til et spa, er at når du er avslappet og rolig i kroppen (som du jo gjerne blir etter noen timer i damp og deilige dufter) er det lettere å snakke om de vanskelige tingene.

Les også:  ANNONSE: Gjenoppblomstringen av plakater i moderne interiører

Ikke bare er det enklere å få sagt det du gjerne vil si, men du vil nok også oppdage at du lytter bedre til partneren din, og er mer villig til å høre hva han har å si. Kommunikasjonen blir rett og slett mer åpen, og temaer som vanligvis fører til konflikt og diskusjoner kan snakkes om og håndteres på en god og fin måte. Og, selv om det er en klisje, blir det ikke mindre riktig av den grunn: God kommunikasjon er faktisk nøkkelen til et godt parforhold.

Så, hvorfor ikke slå to fluer i en smekk? Ta med deg kjæresten på spa, og plei kroppen og forholdet samtidig.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.