Meløy kommune fikk «Døråpneren»-prisen

nfk

Meløy kommune får prisen for sitt imponerende arbeid med å gjøre Glomfjord sentrum tilgjengelig for alle. Blant annet er det lagt varme i fortauene, kanter og fysisk hindringer er fjernet og det er etablert utendørs sitteplasser.

Rådet for likestilling av funksjonshemmede i Nordland tildeler årlig en pris til en person eller organisasjon som har gjort en spesielt verdifullt innsats for å bedre tilgjengeligheten for funksjonshemmede. Prisen har som formål å gjøre et hvert miljø tilgjengelig for funksjonshemmede.

– Meløy kommune viser gode holdninger med tanke på inkludering og likestilling. Disse holdningene gjenspeiles i kommunens planlegging. Meløy kommune har tatt konsekvensene av politiske målsettinger. Det handler om et ønske om planlegge slik at endringene kan komme alle til gode, sier Svein Møllersen som er nestleder i Rådet for personer med funksjonsnedsettelse i Nordland (RPF).

Please follow and like us:
Pin Share
Les også:  Boliger til flytninger i Nordland: – Vil ha frivillighet framfor tvang

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.