helse

Regjeringen letter på smitteverntiltak i 10 kommuner i Salten

Regjeringen varsler at det blir lettelser i tiltaksnivået for seks kommuner i Vestfold og Telemark og ti kommuner i Salten i Nordland natt til mandag, ifølge Resett. De regionale tiltakene i kommunene... Les mer »
vinter fjell

Snøskredfare rødt nivå i region Svartisen

NVE har utstedt snøskredvarsel, rødt nivå, for region Svartisen, opplyser Rana kommune. ​Dette berører kommunene Beiarn, Meløy, Lurøy, Rødøy, Gildeskål og Rana, og gjelder fra tirsdag 30. mars. Store ansamlinger av fersk fokksnø og vedvarende... Les mer »
Kulturminnefondet

360.000 kroner til Telegrafstasjonen på Støtt handelssted i Meløy

Kulturminnefondet kommer med et betydelig bidrag når taket på Telegrafstasjonen på Støtt gamle handelssted skal settes i stand. – Kulturminnefondet synes det er positivt at dagens eier har istandsatt flere av byggene og bruker dem aktivt innen reiseliv og... Les mer »
vann

Vannproblemer i Meløy

På grunn av teknsike feil på renseanlegget på Reipå har ikke vannet blitt renset. Dermed må alt vann som skal benyttes til matlaging og drikke på Reipå og Støtt kokes, opplyste Meløy... Les mer »
sykehus doktor

To nye smittetilfeller i Meløy

Fredag ettermiddag var to nye smittede påvist, disse er nærkontakter som har vært i karantene. Totalt er det nå Fem smittetilfeller i Meløy, opplyser kommunen. – Smittesporing for disse er gjennomført og situasjonen... Les mer »
natur snø

Savnet kvinne i Meløy antatt omkommet

Bodøposten.no publiserte for fem dager siden nyheten om en savnet kvinne (74) i Meløy. Mandag endret politiet status til søk etter antatt omkommet, opplyser NRK. – Det har gått så lang tid... Les mer »
google

7,5 millioner til bredbåndsutbygging i Meløy

Nordland fylkeskommune har i sin innstilling for tildeling av bredbåndsmidler 2020 satt av 7,5 millioner kroner i støtte til Meløy sin søknad for 2020. – Dette er en skikkelig gladmelding og viktig... Les mer »
politibil

Trafikkulykke i Meløy: Kvinne i 20-årene skadet

Politiet fikk i torsdag kveld melding om en trafikkulykke ved Holandsfjorden i Meløy. Ett kjøretøy var involvert, bilen hadde havnet på taket. Fører i bilen var bevisst, og nødetatene rykket ut til... Les mer »
sea king

Fire personer i vannet ved Engavågen – Tre til sykehus med Sea King

Hovedredningssentralen Nord-Norge ble varslet like før klokken 21.30 fredag kveld om at en båt med fire personer hadde gått på et skjær og tok inn vann, opplyser NRK. Nødsignalet ble fanget opp... Les mer »
fisking

Elva Segeråga i Meløy og Rødøy i Nordland skal rehabiliteres

Miljødirektoratet har i 2020 fordelt 21 millioner kroner til 87 prosjekter over hele landet for å bedre vannmiljøet i ferskvann og kystvann. – Mesteparten av pengene går til konkrete tiltak som skal... Les mer »