sykehus doktor

Skal teste flere for coronavirus i Meløy

Fra 30. april er testkriteriene for covid-19 utvidet til å gjelde alle med akutt luftveisinfeksjon, eller personer som lege mistenker kan ha covid-19, opplyser Meløy kommune. – Målet med endringen er å påvise... Les mer »
sommer

Statlige pakker treffer ikke reiselivet i Meløy

Onsdag deltok beredskapsrådet på et fellesmøte med reiselivet for å diskutere situasjonen og status i Meløy. – Reiselivsnæringen er kanskje den næringen som kanskje lider mest under covid – 19 utbruddet, sier ordfører... Les mer »
læring lærer klasse

Planlegger for åpning av skoler og barnehager i Meløy

I en pressekonferanse tirsdag 8. mars kunne regjeringen informere om at de planlegger en gradvis og kontrollert åpning av barnehager og småtrinnet ved skolene etter påske, opplyser avisa Kulingen. – En gradvis... Les mer »
elg vinter

Elg langs skoleveien i Meløy

I disse dager trekker elgen ned mot sjø og mer tilgjengelig mat. Den trekker da også ned i bebygde strøk og oppholder seg i områdene rundt boligene i våre, opplyser Meløy kommune.... Les mer »
ambulansebil

Utforkjøring i Meløy: To til sykehus

Politiet rapporterer om en utforkjøring natt til fredag på Alsvåg i Meløy der bilen havnet i fjæra. Det var to personer i bilen. Begge ble tatt til sykehus for sjekk. Det var... Les mer »
fisking

Seminar om tursime i Meløy

Meløy Næringsforum inviterer i samarbeid med MU KF, Meløy kommune og Visit Bodø til miniseminar om bærekraftig reiseliv 5. februar kl. 17.30 – 21.00, opplyser Rødøy kommune. Det er åpent for alle... Les mer »
brannmannskap

Giftig røyk fra brann i Meløy

Nødetatene rykket ut til en brann i lagerbygning på Reipå i Meløy natt til torsdag. Røyken fra brannen gikk mot bebyggelse. og politiet oppfordret beboere om å holde vinduer lukket. Årsaken var... Les mer »
ambulansebil

Trafikkulykke i Meløy – Tre personer skadet

Politiet rapporterer om en trafikkulykke på Nygård i Meløy mandag morgen. Tre personer skal være skadet. Alle de tre personene ble fraktet til legevakt for sjekk, opplyser Nordland politidistrikt. Skadeomfanget er ukjent. Les mer »
vann

Deler av Meløy uten vann etter vannlekkasje

Deler av Storhammarn i Meløy er fri for vann grunnet en vannlekkasje. Dette gjelder området fra Gamle rådhuset til Storhammarn 22. Meløy kommune jobber med å utbedre feilen med vannlekkasjen og gjenopprette... Les mer »
politibil

Front-mot-front ulykke i Meløy

Nødetatene rykket ut etter at man fikk en melding om en trafikkulykke på FV 17 på Reipå i Meløy natt til tirsdag. To biler var involvert, ifølge politiet. Det var redusert fremkommelighet... Les mer »