nofir

Rekordtall og miljøbevisste oppdrettere sikret tredoblet omsetning for Nofir i Meløy

– Dette er først og fremst et testament på en miljøbevisst næring som stiller stadig større krav til bærekraft og fornybarhet, sier daglig leder i Nofir, Øistein Aleksandersen. Selskapet er blant verdens... Les mer »
helse

Meløy kommune blir ikke kvitt vaksinedoser

Bodøposten.no omtalte for kort tid siden nyheten om at Bodø kommune hadde 10.000 vaksinedoser man ikke ble kvitt, nå er det flere kommuner i Salten som sliter med å bli kvitt vaksinene.... Les mer »
ambulansebil

Død mann funnet i Meløy

En mann har blitt funnet omkommet ved småbåthavna på Ørnes i Meløy kommune, opplyset politiet mandag i 19-tiden. Pårørende er varslet. Undersøkelser viser at det dreier seg om en tragisk sykkelulykke, hvor... Les mer »
mikrofon musikk tale

Meløy byr på underholdning i sommer

Mandag 2. august kan barnefamilier delta på Familietrylleshow med Daniel Larsen. Larsen har underholdt barn og familier gjennom 27 år og er en etablert magiker og illusjonist med flere TV-opptredener, opplyser Meløy... Les mer »
Nærings- og fiskeridepartementet

Fiskeri- og sjømatminister Odd Emil Ingebrigtsen til Meløy og Gildeskål

Fiskeri- og sjømatminister Odd Emil Ingebrigtsen besøker Meløy kommune torsdag 24. juni og Gildeskål kommune 25. juni. Ingebrigtsen skal besøke en rekke bedrifter, og også møte ungdom som ønsker seg en framtid... Les mer »
doktor

Samlokalisering av helsetjenester i Meløy

Fra uke 25 er de kommunale helsetjenestene i sør samlokalisert i nye lokaler midt i Halsa sentrum, i lokalene der postkontoret tidligere holdt til, og tirsdag 22. juni er det offisiell åpning.... Les mer »
helse

Regjeringen letter på smitteverntiltak i 10 kommuner i Salten

Regjeringen varsler at det blir lettelser i tiltaksnivået for seks kommuner i Vestfold og Telemark og ti kommuner i Salten i Nordland natt til mandag, ifølge Resett. De regionale tiltakene i kommunene... Les mer »
vinter fjell

Snøskredfare rødt nivå i region Svartisen

NVE har utstedt snøskredvarsel, rødt nivå, for region Svartisen, opplyser Rana kommune. ​Dette berører kommunene Beiarn, Meløy, Lurøy, Rødøy, Gildeskål og Rana, og gjelder fra tirsdag 30. mars. Store ansamlinger av fersk fokksnø og vedvarende... Les mer »
Kulturminnefondet

360.000 kroner til Telegrafstasjonen på Støtt handelssted i Meløy

Kulturminnefondet kommer med et betydelig bidrag når taket på Telegrafstasjonen på Støtt gamle handelssted skal settes i stand. – Kulturminnefondet synes det er positivt at dagens eier har istandsatt flere av byggene og bruker dem aktivt innen reiseliv og... Les mer »
vann

Vannproblemer i Meløy

På grunn av teknsike feil på renseanlegget på Reipå har ikke vannet blitt renset. Dermed må alt vann som skal benyttes til matlaging og drikke på Reipå og Støtt kokes, opplyste Meløy... Les mer »