nfk

16,5 kilometer ny asfalt i Salten

16,5 kilometer fylkesveg får ny asfalt i Salten i år. – Fylkesrådet har prioritert fylkesvegene og har valgt å legge 50 millioner kroner ekstra på toppen av de planlagte strekningene som det... Les mer »
utdanning

Oppdrettsmillioner til tre skoler i Nordland

Nordland fylkeskommune eier tre undervisningstillatelser for akvakultur av matfisk som er tildelt Sortland, Meløy og Sandnessjøen videregående skoler. Disse skolene tilbyr  naturbruksutdanningen som leder fram til fagbrev i akvakultur. Alle tillatelsene leies... Les mer »
nfk

Trafikksikkerhetsmidler til Salten

Nordland fylkes trafikksikkerhetsutvalg (NFTU) gir 4,3 millioner kroner til fysiske tiltak i Bodø, Fauske og Meløy. Pengene går til gang- og sykkelveg på Reipå, til fortau ved Erikstadveien, og til å gjøre... Les mer »
nfk

Nå er det 20 gratis ferjer i Nordland!

Alle ferjereiser til og fra øyer og samfunn uten fastlandsforbindelse blir gratis i Nordland fra og med i dag. – Dette er en god dag for næringsliv og innbyggere i fylket vårt.... Les mer »
statskog

Friluftslivet i Nordland får hjelp

Fjellmedisinsk kurs, søppelrydding, discgolf, treretters uteservering, arboret og torvgamme får nå støtte fra Statskog. Det gjør også 100 andre friluftsprosjekt landet rundt. Etter vårens søknadsrunde er det nemlig klart hvilke prosjekt som... Les mer »
matbutikk

Meløy kommune skal samarbeide med nærbutikkene på Bolga, Meløya og Støtt

Meløy kommune har inngått samarbeidsavtale med nærbutikkene på øyene Støtt, Bolga og Meløya. I den forbindelse var nylig ordfører Sigurd Stormo, kommunedirektør Rolf Kåre Jensen, Merkur-konsulent Mariann Høyen og samfunnsplanlegger Liv Toril... Les mer »
lofotfiske

Fylkestinget i Nordland slår ring om torskekvotene

Rømt oppdrettstorsk skal ikke trekkes av torskekvotene. Det krever et bredt flertall i Nordland fylkesting. I Meløy og Træna har lokale fiskere levert til sammen 10.000 kilo oppdrettstorsk som bifangst. Havforskningsinstituttet har funnet svært... Les mer »
mast elektrisitet

Meløy kommune satt under administrasjon etter strømtabbe

Etter måneder med strømtrøbbel i kommunens eget kraftselskap, Meløy Energi, havnet Meløy kommune på Robek-lista og blir altså satt under adminstrasjon, ifølge NRK. Meløy kommune eier Meløy Energi og de fikk i... Les mer »
ey

Nordvik-brødrene fra Nordvik Gruppen i Bodø videre i konkurransen om årets vekstskaper!

Nordvik Gruppen med bilforhandlere, -verksteder, -skadeverksteder og eiendomsvirksomhet i Trøndelag, Nordland og Troms, er videre til landsfinalen i EY Entrepreneur Of The Year. Torsdag 17. november gikk regionfinalen av EY Entrepreneur Of... Les mer »
badminton

Åpent hus i Ørneshallen

Fredag 4. november er det åpent hus i Ørneshallen, opplyser Meløy kommune. I samarbeid med lag og foreninger blir det en rekke ulike aktiviteter for hele familien. Her er aktivitetene som arrangeres:... Les mer »